Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Skær kanterne på græsset nu!

Der er et eller andet skønt ved årets sidste græsslåning. Om det er tanken om at slippe de næste mange måneder, eller glæden over at denne klipning holder så længe ved jeg ikke.
En af de ting jeg får gjort her i efteråret, er kantskæring af græsplænen. Græsset vokser ikke mere og kommer først rigtig i gang igen ind i maj måned. Den smukke kantskæring holder altså et halvt år, og jeg kan glæde mig over synet længe uden at røre en finger, det kan jeg lide.

Skær græskanterne nu og få en flot lige kant der holder et halvt år.
SKÆR GRÆSKANTERNE NU OG FÅ EN FLOT LIGE KANT DER HOLDER ET HALVT ÅR.

Det samme gælder den sirligt klippede hæk. Smukt hvis den er nyklippet og står flot hele vinteren.
Hvis jeg når det inden det bliver vintervejr, får alle bedene også en tur. Væk med det ukrudt der måtte være og så en grov rive eller kultivator der løsner jordoverfladen. Det er opskriften på en afslappende start på foråret at der bliver gjort rent nu.

Tagrenderne bliver renset jævnligt disse uger, der er konstant nedfald af blade og forventelig megen nedbør i vente. Vigtigt for huset at vandet kan komme væk.

Fik også den ide at montere volierenet inde i mit akva dræn for at drænrenden ikke konstant fyldes op med blade, det får i at se næste uge.
Men nyd det smukke efterår til at få lavet havearbejde der holder og letter byrden i foråret.

Anlægsgarnter Arne Biering