Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Frø

Udover at være en fryd for øjet er frøblandingerne Friendly Flowers med til at øge biodiversiteten i haven. De vilde blomsterfrø er tilpasset de danske haver, og både store og små haver kan få glæde af de forskellige frø til haven. Find blomsterfrø, der tiltrækker bier, sommerfugle, mariehøns og mange andre nyttige insekter. Tag et kig på de forskellige frøblandinger og se, hvilke blomster du finder i blandingen. 

Læs mere

Frø

Ingen resultater matcher din forespørgsel
Vent venligst..

Få biodiversitet i haven med frøblandinger 

Med vores frøblandinger vil du nemt kunne få biodiversitet ind i haven. Vi har blomsterblandinger, der vil tiltrække et væld af bier, sommerfugle, mariehøns og andre nyttige insekter i haven. Du kan blandt andet så blomsterfrø, der vil tiltrække mariehøns nær rosenbedet og du vil opdage at mariehønens larver er fantastiske små medhjælpere i det evige kamp mod bladlusene. Det sammen gælder for guldøjens larver. Hver larve kan konsumere flere hundrede lus i deres levetid. 

Så et mix i nærheden af frugttræer og buske der kræver bestøvning, eller udvælg et område nær terrassen og brug et mix der tiltrækker sommerfugle og nyd de lune sommeraftner med at betragte den store alsidighed blandt disse fantastiske insekter. Kniber det med plads i bedene, kan du også så dine blomsterfrø i kasser, højbede eller i krukker.