Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Pileflet og Pilehegn

Flot pileflethegn af naturlige materialer til haven.

Et pileflethegn falder godt ind i havens naturlige miljø, da et hegn af pil er et naturligt produkt, som i princippet kan vokse i ens egen have. Derfor er et flethegn af pil også et billigt alternativ at købe som havehegn.  Gå på opdagelse i denne kategori og find dit nye pileflet til din have.

Behandling af pilehegn

Vi anbefaler at oliebehandle sit hegn hvert eller senest hvert andet år, alt efter hvor udsat hegnet er placeret. Vi anbefaler en grundingsolie fra Wolfs Linolie og Trætjærefabrik, der udmærker sig med at have en særdeles god evne til at trænge ind i pilen og dermed stabiliserer denne. Olien sprøjtes på med en ganske almindelig blomsterforstøver og derved bliver behandlingen meget effektiv og hurtig at udføre. Udover at forlænge pilens levetid, så fremhæver det pilens flotte farver og giver en dybere glød.

*Vi anbefaler ikke at anvende lindolie da naturens svampe og mikroorganismer lever af linolie. Derfor kan man opleve at pileflettet bliver sort af denne behandling. Blander man så oven i købet terpentin eller et andet opløsningsmiddel i olien så er den rigtig gal. Terpentin og andre opløsningsmidler ødelægger og nedbryder de olier, der dels er i træet og dels i linolien.

Vi leverer direkte til din adresse

Har du brug for råd til haven?  Spørg gartneren

Læs mere

Pileflet og Pilehegn

Pilehegn på trærammer

Pilehegn på trærammer

Pilehegn på trærammer 100 cm. (h) x, 90 cm. (b)

349,00 kr.
Flere varianter
Jernfødder til pilehegn

Jernfødder til pilehegn

Jernfødder til Pilehegn Sæt af 2 stk.

599,00 kr.
pilehule
Bestseller

pilehule

Hule i pil

1.999,00 kr.
pilehule
Bestseller

pilehule

Hule i pil

1.999,00 kr.
Vent venligst..