Indkøbskurv
Din kurv er tom

Pileflet og Pilehegn

Pilehegn på trærammer
Pilehegn på trærammer

Pilehegn på trærammer 100 cm. (h) x, 90 cm. (b)

275,00 kr.

Junglehytte pileflet
Junglehytte pileflet

Junglehytte pileflet

799,00 kr.

Bemærk dette er en sæsonvare som leveres i perioden fra uge 13 til uge 24

Jernfødder til Pilehegn
Jernfødder til Pilehegn

Jernfødder til pilehegn Sæt af 2 stk.

399,00 kr.

Wolf's grundingsolie
Wolf's grundingsolie

Wolf's grundingsolie 5 ltr.

849,00 kr.

Jagtkasse med Pil
Jagtkasse med Pil

Jagtkasse med pil

1.699,00 kr.

Bemærk dette er en sæsonvare som leveres i perioden fra uge 13 til uge 24

Vent venligst..

Alt i pileflethegn og pilehegn

Flot pileflethegn af naturlige materialer til haven

Et pileflethegn falder godt ind i havens naturlige miljø, da et hegn af pil er et naturligt produkt, som i princippet kan vokse i ens egen have. Derfor er et flethegn af pil også billigt at købe som havehegn. Udover billige pilehegn med ramme og andre pileflethegn, findes der også mange praktiske ting af pileflet som er billig og flot til haven. Gå på opdagelse i denne kategori og find alle de gode tilbud på pileflet i haven.

{{READMORE}}

Behandling af pilehegn.

Vi anbefaler at oliebehande sit hegn hvert eller senest hvert andet år, alt efter hvor udsat hegnet er placeret. Vi anbefaler en grundingsolie fra Wolfs Linolie og Trætjærefrabrik, der udmærker sig med at have en særdeles god evne til at trænge ind i pilen og dermed stabiliserer denne. Olien sprøjtes på med en ganske almindelig blomsterforstøver og derved bliver behandlingen meget effektiv og hurtig at udføre. Udover at forlænge pilens levetid, så fremhæver det pilens flotte farver og giver en dybere glød.

PilefletGrundingsolien er en miljørigtig olie (uden opløsningsmiddel) med MAL-kode 0-0-1. Samme grundingsolie kan med fordel bruges på havemøbler i kombination med en top-olie.

Brug ikke lindolie Svampe og mikroorganismer lever af linolie. Derfor bliver træværk sort af denne behandling. Blander man så oven i købet terpentin eller et andet opløsningsmiddel i olien så er den rigtig gal. Terpentin og andre opløsningsmidler ødelægger og nedbryder de olier, der dels er i træet og dels i linolien.