Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Plantekasse af nye traller

Kabeltromlen Plantekasse af nye traller

Udvendige mål:

  • Højde: 43 cm
  • Bredde: 30 cm
  • Plantedybde: 30 cm
  • Inkl. 1 optagelig balje i genbrugsplast

Angiv antal

Samlet pris

2.399,00 kr.

Kabeltromlen

Dansk kvalitet og Dansk produceret!

Flot plantekasse af brugte/patinerede traller. Perfekt til forårets og sommerens blomster, krydderurter, bær, græsser eller hækplanter.
Plantekassen er på hjul, så den er nem at flytte og har en eller to optagelige baljer i genbrugsplast, som gør det nemt at plante.  


Materiale - Nye Traller

Nye traller er af fyrtræ, der ikke har været tidligere brugt i byggeindustrien. Disse er ikke genbrug, men er stadig produceret til brug i industrien.
Der kan derfor stadig forekomme knaster, hak og splinter selvom vi overflade sliber alle vores produkter.

En ny traller der står udenfor, vil med tiden patinere og komme til at ligne en brugte tralle. Allerede efter et halvt år ser man en tydelig forskel. 

*Både brugte og nye traller er ubehandlede og kan derfor efterbehandles med diverse beskyttende midler eller maling efter egen præference. 


Praktiske informationer

Møblet leveres samlet og klar til brug. Dog gør vi opmærksom på, at selv nye traller kan have knaster, flosser og mindre hak, da de som udgangspunkt er produceret til byggeindustrien. Vi mener at dette giver møblet kant og charme.
Møblet kan evt. efterslibes med et stykke sandpapir hvis man ønsker en helt glat finish.

OBS: Bemærk, at der ikke er boret huller i plantebaljerne. Dette skyldes, at man selv kan vælge, om hullerne skal bores i bunden eller i siderne. Hvis man laver hullerne i siderne, er der mulighed for fx at kunne lave vandreservoir i bunden af plantekassen ved hjælp af leca kugler.


OBS - Vi kan desværre ikke levere til ikke-brofaste dele af Danmark.