Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Solcelle lanterne Bazaar pink

Lumiz solcelle lanterne Bazaar

  • Dekorativ, halvmat pink solcellelanterne
  • Tænder automatisk ved tusmørke
  • 100% bæredygtigt materiale
Tilbehør
  • 499,00 kr.
  • 99,95 kr.

Angiv antal

Samlet pris

199,95 kr.

Solcelle lanterne Bazaar pink

Lumiz solcellelanternerne bringer et hav af farver til din have, terrasse eller dit drivhus, hvor de kan belyse dine planter, blomster og havemøblerne, selv i de sene og mørke aftentimer.
Lad de farverige lanterner belyse din terrasse til sommerfesten eller i den sene hyggetimer med familien.

Materiale:
Lanternen består hovedsageligt af Tyvek®, som er et unikt materiale, opfundet af Lumiz designerne.
Designerne var fast besluttet på at materialet skulle være bæredygtigt, vejrresistent og farvefast – og det blev det!
Tyvek® består nemlig af HDPE fibre, hvilket betyder at materialet har alle de bedste egenskaber indenfor papir, folie og tekstiler.

Farve & mønster:
Solcelle lanternen har det specielle mønster "Bazaar", som i aftentimerne vil blive kastet over terrassen, planterne eller bordet, når LED lyset tænder.
Lanternen er i en halvmat pink, som om dagen vil skabe blikfang og om aftenen vil lyse op i det unikke mønster.

Mål:
Lanternen er ca. 45 cm høj og 20 cm i diameteren på det bredeste sted.

Solcellens funktion:
Solcellen, som er placeret øverst på lanternen, opfanger sollyset og omdanner det til strøm, som den opbevarer i et genopladeligt batteri.
Det er denne energi, som lanternen senere bruger til at aktivere dens varmt hvide LED lys.
Lanternen er udstyret med et genopladeligt AAA-batteri, som undertiden kan kræve genopladninger med en batterioplader.
Dette skyldes at batteriet kan blive afladet efter en længere periode uden sollys - fx. ved transport, vinteropbevaring og lageropbevaring.

Under optimale forhold kan Lumiz lanternen lyse i 6-8 timer på én opladning, betinget af at den har fået direkte sollys i samme tidsomfang.
Vi anbefaler derfor at man placere lanternen et sted hvor den får maksimalt sollys, da den nemt og hurtigt kan flyttes når mørket begynder at falde på.
Solcelle lanternen kan risikere at falme i lyset efter ca. 5 timer efter tænding, da batteriet vil begynde at være afladet.

Sommerperioden er selvfølgelig den optimale sæson for Lumiz solcellelanternerne, da det er i denne periode, vi i Danmark, får mest sol - dog skal det ikke sætte en stopper for Lumiz solcellelanternerne!
Lanternernes solceller kan nemlig også opfange nok sollys på skyfrie dage i vinterperioden, til at kunne lyse haven eller terrassen op i et par timer efter tusmørket har sat ind.

Anvendelse:
Solcellelampen optager solens stråler hen over dagen, for at kunne bringe et levende lys ind i haven, efter solen er gået ned.
Lanternen tænder automatisk når tusmørket slår ind, hvor den rigtige magi kan følges fra lanterne til lanterne, når de tænder én efter én.

Det 100% bæredygtige materiale som lanternerne hovedsageligt består af og deres anvendelse af solens energi, gør Lumiz solcellelanternerne til den perfekte, miljøvenlige belysningsmetode til haven eller terrassen.

Øvrige oplysninger:
Denne solcellelanterne kan anvende lanterneholderen Lumiz metalstativ.

Ønsker du selv at bestemme hvornår og hvor længe din lanterne skal lyse? Så kan du skifte solcellemodulet ud med Lumiz batterimodul, som gør det muligt at tænde og slukke lanternerne efter behov via. den smarte, medfølgende, fjernbetjening.

Farve Pink
Lysforhold Fuld sol
Vindforhold Ja
Materiale Stof
Forsyning Batteri (akku)
Højde 45 cm
Ladetid 360-480 min
Anvendelse Haver, Terasse
Placering Sol

Lumiz solcellelanternerne bringer et hav af farver til din have, terrasse eller dit drivhus, hvor de kan belyse dine planter, blomster og havemøblerne, selv i de sene og mørke aftentimer.
Lad de farverige lanterner belyse din terrasse til sommerfesten eller i den sene hyggetimer med familien.

Solcellelamperne optager solens stråler hen over dagen, for at kunne bringe et levende lys ind i haven, efter solen er gået ned.
Lanternerne tænder automatisk når tusmørket slår ind, hvor den rigtige magi kan følges fra lanterne til lanterne, når de tænder én efter én.
Det 100% bæredygtige materiale som lanternerne hovedsageligt består af og deres anvendelse af solens energi, gør Lumiz solcellelanternerne til den perfekte, miljøvenlige belysningsmetode til haven eller terrassen.

Hvordan fungerer solcellen?
Solcellerne, som er placeret øverst på lanternerne, opfanger sollyset og omdanner det til strøm, som den opbevarer i et genopladeligt batteri.
Det er denne energi, som lanternerne senere bruger til at aktivere LED lyset.
Alle Lumiz solcellelanterner er udstyret med et genopladeligt AAA-batteri, som undertiden kan kræve genopladninger med en batterioplader.
Dette skyldes at batterierne kan blive afladet efter længere perioder uden sollys – fx ved transport, vinteropbevaring eller lageropbevaring.

Lyser din lanterne ikke? Så kan der være tale om at det genopladelige batteri er afladet, og derfor har behov for en genopladning.
Hvis du er i tvivl om hvordan du gør, kan du kontakte kundeservice på [email protected], så kan de følge dig igennem processen.

Kan Lumiz solcellelanterner bruges både indendørs og udendørs?
Det korte svar er ja.
Lumiz solcellelanternerne er beregnet til udendørs brug, hvor deres solcelle bedst kan opfange sollyset.
Lanternes materiale er opbygget til udendørsbrug, da det er både vejrresistent og farvefast, hvilket giver dig frihed til at lade lanternerne hænge ude – selvom vejret ikke er skyfrit.

Lanternerne kan også bringes indenfor, hvor de dog ikke kan opfange sollyset, men kan stadig oplyse stuen, værelset eller gangen, med den energi den har opfanget under sollyset.
For at aktivere LED lyset kan det være nødvendigt at anbringe noget over solcellen for at narre den til at tro det er mørkt.

Lumiz batterimodul gør det også nemmere at have Lumiz lanternerne indendørs, da man kan udskifte solcellen med batterimodulet, som kan tændes og slukkes via en fjernbetjening – og er derfor ikke afhængig af solens stråler.

Hvor lang tid kan lanternen lyse?
Under optimale forhold kan Lumiz lanternerne lyse i 6-8 timer på én opladning, betinget af at den har fået direkte sollys i samme tidsomfang. Vi anbefaler derfor at man placerer lanternen et sted hvor den får maksimalt sollys, da lanternerne er lette at flytte og nemt kan hænges op hvor det er nødvendigt, efter at have lappet solens lys til sig igennem dagen.
Lanternernes LED lys kan risikere at brænde lidt svagere efter ca. 5 timers lys, da batteriet vil begynde at være afladet.

Sommerperioden er selvfølgelig den optimale sæson for Lumiz solcellelanternerne, da det er i denne periode vi får mest sol, dog skal det ikke sætte en stopper for lanternerne!
Lanternernes solceller kan også opfange nok sollys på skyfrie dage i vinterperioden, til at kunne lyse haven eller terrassen op i et par timer efter tusmørket er sat ind.

Er din lanterne stoppet med at lyse? Så er der nok tale om at batteriet trænger til en ordentlig genopladning, således det kan opsamle sollys nok igen til at holde sig kørende.

Hvordan vinteropbevarer jeg min lanterne?
Hvis du gerne vil vinteropbevare dine Lumiz lanterner, anbefaler vi altid at man tager batterierne ud af solcellemodulet inden, da dette forhindrer batteriet i at ligge og ødelægge solcellens komponenter.

Batteriet skal som udgangspunkt altid genoplades efter længere opbevaring, inden det kan anvendes igen.

Hvorfor har Lumiz lanternen ikke en tænd/sluk knap?
Lumiz solcellelanterne har en indbygget sensor i solcellen, som aktiverer LED lyset automatisk, når sensoren opfanger at tusmørket er ved at falde.
LED lyset kan tændes ved at lægge en hånd på solcellen, således sensoren bliver skygget for – dette er fx relevant hvis du vil tjekke om batteriet er afladet.

Ønsker du selv at bestemme hvornår lanternerne skal være tændte og slukkede? Så kan du skifte solcellerne ud med Lumiz batterimodulet, som du kan styre med den inkluderede fjernbetjening.

Hvilket materiale er brugt til Lumiz solcellelamperne?
Lanternerne består alle hovedsageligt af Tyvek®, som er et unikt materiale, opfundet af Lumiz designerne.
Designerne var fast besluttet på at materialet skulle være bæredygtigt, vejrresistent og farvefast – og det blev det!
Tyvek® består nemlig af HDPE fibre, hvilket betyder at materialet har alle de bedste egenskaber indenfor papir, folie og tekstiler.

Hvordan samler jeg min Lumiz lanterne?
Når du modtager din Lumiz lanterne, vil der være i alt tre objekter i emballagen:
1 x metalbøjle til ophæng
1 x metalbøjle til udvidelse
1 x solcelle lanterne

Efter du har taget alle tre dele ud af emballagen, skal du som det første rykke den lille plastiksnip ud, som sidder mellem LED lysets modtagere og det genopladelige batteri.
OBS! Dobbelt tjek altid om du har fået hele snippen ud, da din lanterne ellers ikke vil virke optimalt.

Efter snippen er blevet fjernet, skal du hægte metalbøjlen til udvidelse på lanternen, lige under solcellen.
Denne bøjle vil holde din lanternes form, så snart stoffet bliver trukket ned, og bøjlen er sat i spænd.

Sidst men ikke mindst, tager du din metalbøjle til ophæng og hægter den fast øverst på solcellelanternen, så den er helt klar til haven!

Hvordan rengør jeg min Lumiz lanterne?
Forsigtighed er en dyd – i hvert fald når det omhandler Lumiz solcellelanterner og rengøring.
Det er nemlig meget vigtigt at solcelle panelet bliver rengjort med en blød, fugtig klud, således at solcellen ikke tager skade af sæbe eller lignende.
Solcellen bør rengøres regelmæssigt så den forsat kan opfange solens stråler ved maksimum kapacitet.
Ligesådan skal selve stoffet også rengøres – med en blød, fugtig klud, for at mindske eventuelle skader.

Hvordan fastgør jeg min Lumiz lanterne til lanterneholderne?
Udover at have fremstillet disse smarte solcellelanterner, har Lumiz også udviklet forskellige holdere til lanternerne, som gør det muligt at have dem stående på terrassens gulv, trappe eller et bord.

For at fastgøre en lanterne til de runde lanterneholdere, skal du blot lukke velkroen omkring både metalbaren fra selve lanternens bund og metalbaren i midten af holderen.
Denne metode sikre at lanternerne ikke flyver væk ved blæst.

For at fastgøre en lanterne til den flade lanterneholder, skal du blot fører metalbaren på undersiden af lanternen under det lille stykke metal, som stikker ud i åbningen af pladen.
Dette metalstykke holder nemlig din solcellelanterne i spænd, og sikre at den ikke flyver væk ved blæst.

For at fastgøre en lanterne til metalstativet, skal du blot finde det rigtige sted at stativet skal stå, og derefter hænge dine lanterner på stativet. Armene har nemlig et hak, som gør det sikkert at lade lanternerne hænge udendørs ved blæst, da de ikke flyver af.

OBS! Vi anbefaler altid at tage dine Lumiz solcellelanterner og lanterneholdere ind, hvis der er udsigt til stærk blæst eller storm.

Vi anbefaler også

Lumiz metalstativ

Lumiz metalstativ

Lumiz metalstativ Sort

499,00 kr.
Lumiz batterimodul med fjernbetjening
Bestseller

Lumiz batterimodul med fjernbetjening

Lumiz batterimodul med fjernbetjening Sort

99,95 kr.