Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Plantekasse af sorte traller

Kabeltromlen Plantekasse af sorte traller

  • Højde: 43 cm
  • Bredde: 53 cm
  • Plantedybde: 30 cm

Angiv antal

Samlet pris

1.892,00 kr.

Kabeltromlen

Dansk kvalitet og dansk produceret!

En unik, luxuriøs og robust plantekasse af høj dansk kvalitet, lige til den nordiske stil. Perfekt til forårets og sommerens blomster eller krydderurter.
Plantekassen er på hjul, så den er nem at flytte. Den har en eller to optagelige baljer i genbrugsplast, alt efter størrelse, som gør det nemt at plante.  

Materiale - Sorte traller

Kabeltromlen er kendt for deres benyttelse af originale, nye og brugte traller af højeste kvalitet, med en yderst lang levetid. Trallerne er upcyclet fra byggeindustrien, og plantekassen er 100% danskproduceret.
Trallerne, som plantekassen består af, kommer fra nordisk, bæredygtigt træ, hvor de laves med henblik til brug i industriverdenen, hvilket går trallerne yderst slidstærke og modstandsdygtige. 

* Træ er et naturmateriale, hvilket betyder at der kan forekomme knaster og flosser i træet. Trallen er slebet, og hvert produkt er unikt. Brugte traller kan have brugsspor fra industrien samt tryk i træet.

Praktiske informationer

Møblet leveres samlet, med en vejledning til montering af hjul og instruktioner til at skabe et reservoir. Det kan evt. efterslibes med et stykke sandpapir, hvis man ønsker en helt glat finish.
Der tages forbehold for, at billederne er vejledende, og det endelige produkt kan variere fra de viste.

Bemærk, at der ikke er boret huller i plantebaljerne. Vælg selv om hullerne skal bores i bunden eller i siderne. Laves hullerne i siderne, er der mulighed for at lave vandreservoir med Lecakugler.

OBS - Vi kan desværre ikke levere til ikke-brofaste dele af Danmark.