Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Sådan vander du hækken og resten af havens planter

Det danske vejr og klima ændrer sig, og vi er begyndt at opleve længere perioder med tørke og blæsevejr. Disse faktorer er ikke gode for vores nye planter og vandingsopgaven er tidkrævende.

Med en siveslange fra plantetovet.dk sikrer du dig, at alle planter får en grundig vanding. Derudover vandes der mere målrettet og du undgår dermed vandspil.  Siveslangen er lavet i hård plast, hvilket gør, at du ikke behøver at pakke den sammen til vinter.

Den kan opdeles og fordeles med ekstra tilbehør, så f.eks. krukker, drivhus mm. også kan få glæde af en jævn og kontinuerlig vanding, så dine planter hurtigere etableres.

Siveslange til hæk

Din nyplantede hæk skal vandes grundigt, du kan dog lette arbejdet ved at etablere en siveslange under hækken. Afhængig af vejret vandes der 2-4 gange ugentligt i 2-3 timer med siveslangen. 

Der skal vandes minimum det første vækstår fra april og frem til oktober. 


Drypslange til krukker og bede

Nu kan du let og overskueligt vande dine krukker og bede med et dryslange-sæt. Med drypvanding får du en sikker og ensartet vanding af din haves planter. Drypslangen egner sig desuden også til drivhusvanding. 

Dryppindende etableres på en hovedslange. Husk endestykke og kobling til haveslangen/vandhane. Køb drypslangen her.