Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Siveslange komplet pakke

  • Den bedste siveslange på markedet
  • Anbefalet ved beplantning af hæk og bede
  • En effektiv og vandbesparende løsning til din have
  • Pakken indeholder endestykke, han-kobling, 10 spyd til fiksering af slangen
Tilbehør
  • 4,95 kr.

Angiv antal

Samlet pris

499,00 kr.

Hvor meget skal du bruge? Beregn antal
meter
Anbefalet antal pr. løbende meter er 0.0334 stk.

Den perfekte løsning til dig, som lige har plantet hæk eller ønsker en effektiv og vandbesparende løsning til din have. 

Med siveslange kan du effektivt vande op til 60 meter på en gang - køber du flere sæt, sender vi et samlestykke med, så de to slanger let kan kobles sammen.

Vandet drypper langsomt fra hullerne i slangen, hvilket resulterer i, at vandet kan nå at trænge ned i jorden og dermed ned til planternes rødder. Man undgår samtidig det vandspild, som ofte sker ved manuelt vanding med bruser. Her frigives vandet så hurtigt, at det meste løber væk fra det sted, hvor behovet for vand er.

Har du plantet hæk, så vil det være nødvendigt at vande 1-2 gange ugentlig, afhængig af vejret. Der skal vandes i hele 1. vækstår fra april og frem til oktober. Vandet skal være tændt i mellem 2 og 3 timer, når der vandes. Dette sikrer at vandet trænger ned i jorden og derved ikke fordamper fra jordens overflade, selvom det er meget varmt ude.

Vores siveslange er af mærket Netafim eller Techline, fra producenten Netafim, som regnes for at være det bedste siveslange system på markedet. Systemet er lavet til professionel brug og dryphullerne er forsynet med membraner, hvilket resulterer i et jævnt og ensartet vandtryk langs hele slangen længde.

Slangen er relativt stiv, hvilket gør den yderst holdbar og mindsker risikoen for at slangen trykkes flad eller laver knæk.

Specifikationer:

Siveslangen giver 1,6 liter/time/hul.

Der er typisk 30 cm mellem hullerne. En slange på 30 meter har omkring 100 huller og giver 160 liter i time

Du kan koble flere sæt sammen, op til 60 m. siveslange i et system.

Du kan desuden koble et vandingsur eller en vandings-computer til systemet, så at vandingen mere eller mindre kører automatisk.

Pakken med siveslange kan fås i 30 meter.

Pakken indeholder:

- 1 x endestykke 

- 1 x han-kobling 1/2" til Gardena system. 

- 10 spyd til at holde slangen på plads.

Endestykket ligner et 8-tal og fungerer ved at komme siveslangen gennem det ene hul, hvor man derefter laver et knæk på slangen, og kommer det sidste stykke af slangen gennem det andet hul.

Fremgangsmetode:

1. Rul slangen ud langs stedet, der skal vandes.

2. Start med den ende der er længst væk fra det sted, hvor der skal trækkes vand fra.

3. Før slangen gennem 1. hul på endestykket. Bøj slangen i enden, så den kan gå tilbage i retningen mod 2. hul. Stram til. Dette holder vandet i slangen,      så der kun kommer dråber ud gennem de små huller langs slangen.

4. Fastgør nu siveslangen i jorden, med de medfølgende jernspyd. Hav 3-4 meters mellemrum. 

5. Når du når enden, så tilpas evt. længden, hvis den skal være kortere.

6. Monter slangeadapter/kobling, så du kan koble din haveslange til siveslangen.

Tip: Brug med fordel en slangekobling med stop, på din haveslange. Derved kan du let åbne for vandhanen og vandre om til din siveslange – for at koble på. Det gør det lidt nemmere.

Materiale Plast
Længde 30 m.
Kapacitet 1,6 liter/time/hul eller 160 liter/time/30 m
Afhentningsvare Ja

Siveslange - Nem vanding af hæk, bede og græsplæne

Siveslange minder om en helt almindelig vandslange, men fordelen ved en siveslange er, som navnet antyder, at vandet siver ligeså stille ud af slangen. Dette er en stor fordel for dig der lige har anlagt hæk eller græsplæne. Siveslangen er også ideel for dig der skal på ferie, da du hele tiden kan sørge for, at dine bede, hæk og græsplæne er vandet. Siveslanger er en af flere muligheder indenfor det man kalder for drypvanding, som på hver deres måde er lavet til at afgive en mængde vand. Siveslanger er både vandbesparende og godt for miljøet.

Specielt når man anlægger ny hæk, er det vigtigt at man sørger for at få den vandet og holdt den fugtigt. Det kan være svært i en travl hverdag, hvor man måske ikke lige når det eller glemmer at få vandet hækken. En siveslange kan kombineres med en vandingsmotor som kan times til at vande eksempelvis 1 time om dagen. En siveslange letter dit vandingsarbejde i haven væsentligt og sørger for at dine planter altid har vand.

Har du fået rullegræs til anlæggelse af en ny græsplæne, kan du med fordel anvende siveslanger under rullegræsset for at holde det fugtigt under hele etableringsfasen, hvor rullegræsset skal have etableret rødder i jorden. 

Hos Plantetorvet har vi siveslanger fra Unitechline, som laver siveslanger i høj kvalitet. Vi har sammensat et komplet siveslange sæt med alt du skal bruge for at komme igang med et siveslange system. Derudover er det naturligvis muligt at købe siveslange pr. meter.

Unitechline er den bedste siveslange du kan få på markedet, den har selvrensende dyser og kan derfor "gemmes" under jorden. Husk altid at købe endeprop, samt kobling til Gardena system. For at der er tryk nok, må du ikke lave mere end 60 meter pr. streng.

Se flere specifikationer på siveslangen her

Se også vores andre vandingsanlæg

Video

Vi anbefaler også

Jernspyd 20 cm
Bestseller

Jernspyd 20 cm

Jernspyd 20 cm

4,95 kr.
Liguster / Ligusterhæk 'Liga'

Liguster / Ligusterhæk 'Liga'

Ligustrum vulgare 'Liga' Barrods, 3 års (1/2) 125-150 cm

Fra

29,95 kr.