Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Siveslange komplet pakke

 • Den bedste siveslange på markedet
 • Anbefalet ved plantning af hæk
 • En effektiv og vandbesparende løsning til din have
 • Pakken indeholder endestykke, han-kobling, samlestykke samt 10 spyd til fiksering af slangen
Tilbehør
 • 4,95 kr.

Angiv antal

Samlet pris

399,00 kr. -20%

Normalpris 499,00 kr./stk.

Hvor meget skal du bruge? Beregn antal
meter
Anbefalet antal pr. løbende meter er 0.0334 stk..

Siveslange til sikker og vandbesparende vanding

Den perfekte løsning til dig, som lige har plantet hæk eller ønsker en effektiv og vandbesparende løsning til din have. 

Vandet drypper langsomt fra hullerne i slangen, hvilket resulterer i, at vandet kan nå at trænge ned i jorden og dermed ned til planternes rødder. Man undgår samtidig det vandspild, som ofte sker ved manuelt vanding med bruser. Her frigives vandet så hurtigt, at det meste løber væk fra det sted, hvor behovet for vand er.

Med siveslange kan du effektivt vande op til 60 meter på en gang. Køber du flere sæt, sender vi et samlestykke med, så de to slanger let kan kobles sammen.

Siveslange til hæk

Har du plantet hæk, så vil det være nødvendigt at vande 2-4 gange ugentlig i 1-2 timer med Uniram-siveslange afhængig af vejret. Der skal vandes i hele 1. vækstår fra april og frem til oktober. 

Vores siveslange regnes for at være det bedste siveslangesystem på markedet. Systemet er lavet til professionel brug og slangerne er forsynet med indvendige membraner, bag ved hvert dryphul. Det sikrer et jævnt og ensartet vandtryk langs hele slangens længde. Siveslangen kan købes som en startpakke med 30 m. eller i metermål.

Slangen er relativt stiv, hvilket gør den yderst holdbar og mindsker risikoen for at slangen trykkes flad eller laver knæk.
Den er fuldt vinterhårdfør, og kan derfor forblive monteret hele året.

Specifikationer:

 • Siveslangen giver 1,6 liter/time/hul.
 • Der er typisk 30 cm mellem hullerne. En slange på 30 meter har omkring 100 huller og giver 160 liter i timen.
 • Du kan koble flere sæt sammen, op til max. 60 m. siveslange i et system.
 • Du kan desuden koble et vandingsur eller en vandings-computer til systemet, så vandingen mere eller mindre kører automatisk.


Pakken med 30 m. siveslange. 

Pakken indeholder:

 • 30m. siveslange
 • 1 x endestykke
 • 1 x han-kobling 1/2" til Gardena system.
 • 10 spyd til at holde slangen på plads.

Endestykket ligner et 8-tal og fungerer ved at man kommer siveslangen gennem det ene hul, hvorefter man laver et knæk på slangen, og trækker det sidste stykke af slangen igennem det andet hul.

Fremgangsmetode:

1. Rul slangen ud langs stedet, der skal vandes.

2. Start med den ende der er længst væk fra det sted, hvor der skal trækkes vand fra. Tag rullen med siveslange over skulderen og bak tilbage indtil slangen er rullet helt ud. Herved hindres at slangen snor sig.

3. Før slangen gennem 1. hul på endestykket. Knæk slangen, så den kan gå tilbage i retningen mod 2. hul. Træk den igennem indtil slangen lukker.

4. Fastgør nu siveslangen i jorden, med de medfølgende jernspyd. Hav 3-4 meters mellemrum. 

5. Når du når enden, så tilpas evt. længden, hvis den skal være kortere.

6. Monter slangeadapter/kobling, så du kan koble din haveslange til siveslangen.

Tip: Brug med fordel en slangekobling med stop, på din haveslange. Derved kan du let åbne for vandhanen og vandre om til din siveslange – for at koble på. Det gør det lidt nemmere.


Materiale Plast
Længde 30 m.
Kapacitet 1,6 liter/time/hul eller 160 liter/time/30 m
Afhentningsvare Ja

Siveslange - nem vanding af hæk, bede og græsplæne

Siveslange minder om en helt almindelig vandslange, men fordelen ved en siveslange er, som navnet antyder, at vandet siver ligeså stille ud af slangen. Dette er en stor fordel for dig, der lige har anlagt hæk eller græsplæne. Siveslangen er også ideel for dig, der skal på ferie, da du hele tiden kan sørge for, at dine bede, hæk og græsplæne er vandet. Siveslanger er en af flere muligheder indenfor det man kalder for drypvanding, som på hver deres måde, er lavet til at afgive en kontrolleret mængde vand. 

Siveslanger er både vandbesparende og godt for miljøet.

Specielt når man anlægger ny hæk, er det vigtigt at man sørger for at få den vandet og holdt den fugtigt. Det kan være svært i en travl hverdag, hvor man måske ikke lige når det eller glemmer at få vandet hækken. En siveslange kan kombineres med et vandingsur, som kan times til at vande eksempelvis 2 timer om dagen. En siveslange letter dit vandingsarbejde i haven væsentligt. 

Hos Plantetorvet har vi siveslanger fra Uniram, som laver siveslanger i høj kvalitet. Vi har sammensat et komplet siveslange sæt med alt du skal bruge for at komme i gang med et siveslange system. Derudover er det naturligvis muligt at købe siveslange pr. meter.

Unitechline er den bedste siveslange du kan få på markedet, den har selvrensende dyser og kan derfor "gemmes" under jorden. Husk altid at købe endestykke  samt kobling til Gardena system, hvis du køber siveslange i metermål. 

For at der er tryk nok, må du ikke lave mere end 60 meter pr. streng.

Se flere specifikationer på siveslangen her

Se også vores andre vandingsanlæg

Vi anbefaler også

Jernspyd 20 cm/spyd til siveslange
Bestseller

Jernspyd 20 cm/spyd til siveslange

Jernspyd 20 cm/spyd til siveslange

4,95 kr.