Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Hvad skal jeg være opmærksom på i forhold til levering?

Tilgangsvejen til leveringsstedet skal være kørefast med 4 meters frihøjde og kørebredde, og uden hængende træer, så fragtbilen kan komme frem. Ved levering af høje paller, som eksempelvis spagnum, gælder desuden, at der kræves minimum 2,4 meters frihøjde, hvis pallen skal placeres i carport eller garage. 

Leveringen sker typisk med vognmand. Når vi leverer tungt gods/varer pakket på paller, er det med en manuel palleløfter (ikke kran). Derfor skal der være kørefast underlag såsom asfalt, fliser eller andet fast og jævnt underlag. Underlag af græs, grus og ujævne brosten er ikke kørefast underlag.
Det er op til vognmanden at vurdere, hvorvidt underlaget skønnes kørefast.

Som udgangspunkt leveres tungt gods ved fortovskant. Ønskes levering på grunden, er det dit ansvar som kunde, at belægningen kan holde til tungt gods. Det er ikke altid sikkert, at fliser er et fast nok underlag, til at få leveret. Hvis der er en mindre skråning eller opkørsel, kan dette også være en udfordring.  Det er udelukkende op til den enkelte chaufførs vurdering, hvorvidt underlaget er kørefast og leveringsstedet tilgængeligt. Ligeledes om det er muligt at efterleve evt. anmodning om specifik afsætning af godset.
Vi gør opmærksom på, at hvis du ønsker levering til kolonihavehus eller lignende, så vil leveringen ske ved nærmeste parkeringsplads eller almindelige færdselsvej. Ligeledes gælder at levering til etageejendom defineres som levering ved indgangsdør i gadeplan.
Såfremt det ikke er muligt for fragtmanden at foretage en forsvarlig aflæsning på adressen, tages leverancen retur og kan efterfølgende leveres efter nærmere aftale. Ekstra leveringsomkostninger må påregnes, såfremt der skal foretages ekstra kørsel ud fra fragtmandens standardprisliste.