Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Sommerblomster til krukker og altaner

Der findes virkelig mange forskellige sommerblomster i vidt forskellige farver og størrelser. Vi har samlet 5 af slagsen, der er perfekte til at plante i krukker eller altankasser. 

Sommerblomster lyser haven op med de smukkeste farver. Vores udvalg af sommerblomster er stort, derfor har vi samlet 5 smukke sommerblomster, der egner sig særligt godt til krukker eller altankasser. Tag et kig og find dine favoritter. 

Se hele udvalget af sommerblomster her

 

Rundbladet Pelargonie

Pelargonier er en favorit.

Det var farmors favorit - af mange årsager.

Pelargonier er en evergreen, når det kommer til sommerblomster. Pelargonier har været populære i mange år, for at være gået af mode igen - indtil nu.

Pelargonier er nemlig en af de letteste sommerblomster, du kan plante. De kan klare sig mange steder og kan plantes ud i havens bede, såvel som ud i krukker og altankasser.

Pelargonier findes i mange forskellige sorter, hvor den mest kendte nok er 'Dr. Ingrid', der med sine lysegrønne blade og sart rosa blomster giver din have ren Morten Korch-stemning.


Nellike

Smukke, lyserøde nelliker i blomst.

Har let og fløjlsblød vanilje-duft, som bier og sommerfugle elsker.

Nelliker kan plantes mange steder, og de er flotte i krukker, såvel som i altankasser. Nelliker findes primært i de røde, lilla og rosa nuancer og kronbladene har ofte mønstre og aftegninger i changerende farvetoner, hvilket giver blomsterne et smukt farvespil. Nelliker er hårdføre og kan tåle at stå et sted med meget sol.


Fjerblomst

Fjerblomst med små, blå blomster.

Små sommerfugleblomster i hundredevis.

Fjerblomst er slyngende eller krybende og har flotte, mørkegrønne blade og et væld af små, vifteformede blomster. Blomsterne minder i deres form om små sommerfugle der flagrer rundt i luften.

De findes i flere farver, hvor de mest populære er blå, hvid og rosa. Fjerblomst er selvrensende og kræver ikke meget pasning.


Spansk Margerit

Spanske margeritter blomstrer længe og findes i mange farver.

Farverige og helt uimodståelige blomster - flotte i krukker og bede.

Spanske margeritter blomstrer utrolig længe og findes i fantastisk mange farvetoner. Blomsterne kan være i kraftige pangfarver som lilla, pink og gul eller over i mere duchede farvetoner som hvid, rosa og lavendelfarvet.

Spanske margeritter kan plantes i krukker og potter, og de er ligeledes smukke at plante som kantplante i havens bede, samt i store grupper, hvor man blander farverne og planter i forskellige mønstre.


Bacopa

Bacopa kræver næsten ingen pasning og er flotte i altankasser

Smuk og let sommerblomst - perfekt til ampler og altankasser.

Fordi at væksten er krybende, så kan Bacopa med fordel bruges i altankasser og ampler, da væksten er krybende. 

Bacopa har små, grønne blade og sætter et hav af de yndigste små blomster. Farven kan enten være blå-lilla, lyserød eller hvid, alt efter hvilken sort der er tale om.