Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Køkkenhave

Her finder du god køkkenhavejord og krydderurtemuld.

Læs mere

Køkkenhave

Økologisk Køkkenhave- og drivhusmuld
Fragtfri

Økologisk Køkkenhave- og drivhusmuld

Økologisk Køkkenhave- og drivhusmuld Bigbag 1800 liter

3.299,00 kr.
Køkkenhavemuld
Fragtfri

Køkkenhavemuld

Køkkenhavemuld Bigbag 1000 liter, Ca. 900 kg.

1.295,00 kr.
Havemuld til økologisk dyrkning
Fragtfri

Havemuld til økologisk dyrkning

Jord til økologisk dyrkning Bigbag 1000 liter

1.495,00 kr.
Havemuld til økologisk dyrkning
Fragtfri

Havemuld til økologisk dyrkning

Jord til økologisk dyrkning Bigbag 1000 liter

1.495,00 kr.
Vent venligst..

Alt til køkkenhaven

Findes der noget bedre end en god køkkenhave, en lækker have med en masse spiselige grøntsager og frugt du selv har dyrket. Desværre er det ikke alle der har lige stor succes med det og oftest skyldes det at man ikke forbedre den jord man ønsker at plante i.

Den rigtige jord eller muld er alt afgørende for at du får succes med din køkkenhave. Køkkenhavemuld indeholder typisk en god fed jord og gødning der gør at dine planter vokser op og danner et kraftig rodnet. Krydderurtemulden og køkkenhavemulden leveres i bigbag på 1000 liter, lige til kantstenen. Mulden fra Greenbio er en special blanding af danske råvarer, som er særdeles velegnet til køkkenhaver og krydderurter. Jorden består af ren muldjord og derfor kan man ikke garantere at der ikke er ukrudt i jorden. Køkkenhavemuld er en blanding af kompost, gødning, sand, muld og kalk. Udbyttet ved at bruge denne type køkkenhavemuld er, at din jord forbedres med den rette type muld. 

Jorden kan både bruges i krukker og potter, og som jord til køkkenhaven. Et godt tip er, hvis man bruger det i køkkenhaven at kultivere det med noget af den jord der er i forvejen. Den økologiske muld er godkendt til at blive brugt til økologisk dyrkning.

Gode råd til en succesfuld køkkenhave

Din jord må ikke være for sandholdig, ej heller for lerholdig - det skal være en god fed muldjord. Du kan bruge kompost hvis jorden er for tør og muld hvis jorden er for lerholdig. Jorden skal plejes og holdes luftig, den må ikke blive for kompakt. Derudover skal du sørge for at haven får masser af sol, hellere for meget end for lidt. Overvej derudover hvad du gerne vil have i din køkkenhave. Vær realistisk og lad være med at sætte for mange grøntsager, sæt hellere lidt mindre, så du kan overskue det og vær ekstra opmærksom på dem, så du får flotte resultater med dem. Sørg for at gøde og give masser af vand i løbet af sommeren.