Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

EcoStyle SnegleFri Ferramol®

Tilbehør
 • 89,95 kr.
 • 54,95 kr.
 • 79,95 kr.

Angiv antal

Samlet pris

139,95 kr.

Effektiv bekæmpelse af dræbersneglen!

 • Til udstrøning.
 • Regnfast i op til 6 uger.
 • Effettivt middel mod dræbersnegle.
 • Indeholder et jernpræparat, som er uskadeligt for andre dyr.
 • Ingen fare for hysdyr og børn.
 • Kan også anvendes på økologiske arealer.
 • Kun til udendørs brug.

De æder vores køkkenhaver, de ødelægger blomsterbedet, de myldrer frem på græsplænen - og de er IKKE velkomne! Hvis din have blev invaderet af snegle de sidste somre, er det fra det tidlige forår, du skal gøre en indsats, hvis du vil forhindre en gentagelse. Selv om du ikke lægger mærke til sneglene i foråret, er de der helt sikkert. En del små snegle har overlevet vinteren - og er klar til at parre sig og lægge æg. Hvis æglægningen forhindres tidligt, bliver der mærkbart færre snegle senere på sommeren. Det er betydeligt nemmere at bekæmpe små snegle end fuldvoksne. 

 Den nyeste forskning viser, at SnegleFri Ferramol ikke er skadeligt for pindsvin og andre smådyr i haven men det bekæmper dog også andre snegle end kun dræbersneglen. 

  Når du spreder SnegleFri Ferramol i din have, er det en god idé at sprede det i et tyndt lag (sneglekornene skal have en indbyrdes afstand af ca. 10-12 cm) der, hvor sneglene færdes. 

 1-2 SnegleFri Ferramol-granulater er nok til at slå en snegl ihjel. Bekæmpelse af små snegle kræver betydeligt mindre mængder SnegleFri Ferramol end bekæmpelse af fuldvoksne snegle.  Derfor er det god grund til at gå tidligt i gang, hvis du har haft snegleproblemer i sidste sæson. Den mest effektive sneglebekæmpelse opnår du ved at sprede sneglegift Ferramol i små mængder med regelmæssige mellemrum fra marts til oktober. Spred SnegleFri Ferramol således det ligger på jorden mellem planterne og undgå, at granulaterne bliver liggende i planten. Der kan godt gå 1-2 døgn, inden sneglene dør. 

  

Dræbersnegle i kompostbunker og køkkenhaver 

Dræbersneglene overvintrer i kompostbunker og andre steder, hvor der er lunt og løs jord. Hvis du drysser et tyndt bælte af SnegleFri Ferramol omkring disse steder, er du godt fra start i bekæmpelsen af sneglene. Et bælte rundt om køkkenhaven kan også gøre underværker og vil efterhånden gøre det muligt på ny at dyrke grøntsager i snegleplagede haver. Hvis du ikke føler dig sikker på, om der er snegle i haven, kan du afgøre det med en simpel test. Dræbersnegle elsker agurk. Hvis du lægger skiver af agurk ud i risikoområderne kan du hurtigt konstatere, om der er snegle i haven. 

  

Hvis du ikke vil bekæmpe snegle med hus 

SnegleFri Ferramol bekæmper alle snegle - både nøgne snegle og snegle med hus. Hvis man vil undgå at snegle med hus spiser af giften, kan man placere granulaterne midt på en flise. I hvert hjørne af flisen placeres en lille sten, og oven på lægges endnu en flise. Vælg sten af en størrelse så mellemrummet mellem de to fliser bliver ca. et par centimeter. Dette vil forhindre adgang til granulaterne for snegle med hus, men ikke for dem uden. Derudover beskyttes granulaterne mod regn. I stedet for et lavt tag, kan man også lave en smal gang mellem nogle fliser eller lign. Hovedsagen er af sneglehuset ikke kan komme igennem. 

  

Brugsanvisning: 

Udstrø granulateret hvor sneglene findes. Granulaterne skal have en indbyrdes afstand af ca. 10 cm svarende til 5 g/m2. Hvis sneglene opæder granulatet og der er flere snegle, genbehandles på samme måde. Ved massive angreb skal der bekæmpes i hele perioden fra påske og indtil første betydende frost.

Deklaration: 

1% Jern(III)fosfat, vegetabilier som hvedemel og blågrønt farvestof. Alle ingredienser er godkendte som fødevarer. Omfattet af Miljøministeriet bek. om bekæmpelsesmidler.

Kan også anvendes på økologiske arealer: 

 • Godkendt middel til bekæmpelse af dræbersnegle.
 • Godkendt til økologisk dyrkning og skånsomt middel mod snegle.
 • Uhyre effektivt til bekæmpelse af alle snegle.
 • Helt ufarligt for mennesker, husdyr, pindsvin og andre smådyr.
 • Regnfast op til 6 uger ved normal nedbør.

Miljøstyrelsens godkendelse:

Må kun anvendes til bekæmpelse af agersnegle og skovsnegle på dyrkede og udyrkede arealer, samt i væksthuse. SnegleFri Ferramol er et ikke-økologisk produkt, der kan anvendes til økologisk jordbrugsproduktion efter retningslinierne i rådsforoddning nr. 2092/91. 

 Opbevaring: 

Opbevares utilgængeligt for børn. Må ikke opbevares sammen med fødevarer- og drikkevarer og foderstoffer. Bør opbevares i tættillukket emballage. Opbevares køligt men frostfrit. Undgå direkte sollys.

Tom emballage: 

Kan bortskaffes med dagrenovationen.

Virkning: 

Efter indtagelse vil SnegleFri ødelægge sneglenes evne til at optage kalcium og i løbet af kort tid vil sneglen søge skjul og dø. Der ligger derfor ikke døde snegle i haven.

Fordele:

 • Bekæmper effektivt snegle- også dræbersnegle.
 • Efterlader ingen døde snegle i haven.
 • Regnfast i op til 6 uger.
 • Skader ikke fugle, pindsvin og andre af havens dyr, fordi det er baseret på et jernpræparat, som kun snegle ikke kan tåle.
 • Godkendt til økologiske arealer!

Tip:

Det er en god ide at starte kampen mod sneglene tidligt på året, før de begynder at fomere sig. En enkelt dræbersnegl lægger 400 æg på en sæson, så det kan rigtig hurtigt, bliver til mange snegle. 


Video

Vi anbefaler også

Gufle - Sneglefælde Pakke m. 4 stk.
Bestseller

Gufle - Sneglefælde Pakke m. 4 stk.

Gufle - Sneglefælde Pakke m. 4 stk.

89,95 kr.
Handske MaxiDry

Handske MaxiDry

Handske MaxiDry - ¾ belagt strikhandske Str 6

Fra

44,95 kr.
InsektFri Fangstplader
Bestseller

InsektFri Fangstplader

InsektFri Fangstplader Pakke med 7 stk.

79,95 kr.