Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

GARDENA Elektrisk plænerive ES 500

Angiv antal

Samlet pris

1.899,00 kr.

GARDENA Elektrisk plænerive ES 500 

Med GARDENA Elektrisk plænerive ES 500 kan du let fjerne mos og filtlag i din plæne, forhindre genvækst og forbedre plænens luft-, vand- og næringsabsorbering.

De slidstærke fjedre af hærdet rustfrit stål river gennem plænen og fjerner effektivt mat græs, ukrudt og mos. Hvis de rustfri stålfjedre bliver slidte, kan de let justeres via et praktisk justeringsniveau.

Takket være den kraftige PowerPlus-motor, kan du arbejde uden afbrydelser og altid få plæneriven til at fungere uden problemer.

Store hjul med en specialprofil forenkler styring og giver godt greb på plænen.

For at gøre det mere behageligt at skubbe plæneriven er styrehåndtaget udstyret med en praktisk omskifter.

Til transport til anvendelsesstedet kan transportpositionen, hvor knivene let og hurtigt foldes op, bruges. 

Praktisk: Håndtaget på den elektriske plænerive kan hurtigt adskilles, så der bruges mindre plads til opbevaring, og transport forenkles.

Tip: En plæne kan rives hele året rundt efter hver 2. eller 3. klipning.

 

Kapacitet

  • Standard skæreudstyr Fjedervalse
  • Arbejdsbredde 30 cm
  • Maks. arbejdsområde 600 m² +/-20%
  • Klippehøjde, trin 3
  • Motorkraft 500 W

Lyd- og støjdata

  • Lydniveau 89 dB(A)
  • Lydeffektniveau, Lwa Lydeffektniveau, LWAgaranteret (LWA) 91 dB(A)

Vibrationsdata

  • Vibrationer styr 2,5 m/s²

Dimensioner

  • Vægt 9,5 kg

Elektriske havemaskiner

Elektriske havemaskiner gør arbejdet i haven meget nemmere og knap så hård. Hos Plantetorvet fører vi flere af de kendte mærker, der laver kvalitets havemaskiner til privat brug. Vi har bl.a. elektrisk plænerive, løvsuger, elektrisk plæneklipper, hækkeklipper på batteri, elektrisk vertikalskære, elektrisk hækkeklipper, robot plæneklippere og meget mere. 

Idag er de elektriske havemaskiner så gode og så kraftige at mange af dem sagtens kan hamle op med de gamle benzinmaskiner. Med en elektrisk maskine, får du også en havemaskine som ikke er ligeså tung, som en med en tung benzinmotor. Det er derfor nemmere at håndtere dem og så slipper du også for at gå i benzin dampe når du arbejder i haven.

Robotplæneklippere

Elektriske robotplæneklippere bliver mere populære og findes efterhånden i rigtig mange haver og med god grund. En robotplæneklipper kører oftest selv ud fra et startsted, typisk fra opladeren, og så kører den rundt på din græsplæne og slår den. Nogle robot plæneklippere kører efter en logisk tankegang, f.eks. fra højre mod venstre, hvor andre kører lidt tilfældigt på græsplænen, men fælles for dem begge er, at græsplænen bliver slået, uden du skal gøre noget. Robotplæneklipperen finder vej på plænen, ved at du ligger et afgrænsningskabel få centimeter ned i jorden, dertil hvor du vil have robotten skal køre. Robotplæneklippere er gode for din græsplæne fordi de klipper med bioklip teknologien, hvor græsset bliver slået i mindre stykker end normalt og bliver liggende på plænen og fungerer som gødning på plænen.

Havemaskiner på batteri

Hvis du stadig klipper hæk med en hækkeklipper på ledning, så har du måske oplevet en gang eller to, at klippe ledningen over. Idag fås rigtig mange havemaskiner med batteri på, så du slipper for at have en ledning hængende efter din maskine. Batterierne er typisk så kraftige at de sagtens kan følge med de elektriske maskiner på ledning. Selv græstrimmere, hækkeklippere og plæneklippere på batteri.