Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Turfline MossOff

  • Miljøvenligt og biologisk middel mod mos
  • Let at bruge 
  • Langtidsvirkende
  • Dækker op til 85m2
     
Tilbehør
  • 54,95 kr.
  • 79,95 kr.

Angiv antal

Samlet pris

99,95 kr.

Turfline MossOff: nyt, miljøvenligt og biologisk middel mod mos

Turfline MossOff er et nyt, langtidsvirkende og biologisk produkt, som er særdeles effektivt mod mos, men helt uskadeligt for andre planter og miljøet generelt. I modsætning til kemiske mosbekæmpelsesmidler består MossOff udelukkende af naturens egne materialer som planteolier og stivelse. 

Når MossOff sprøjtes på mos og får lov at tørre, dannes der en usynlig, nedbrydelig micro coatning, som forhindrer mosset i at absorbere livsvigtig fugt og næring fra luften. Derved dør mosset – nøjagtigt som hvis man havde pakket det ind i plastic. Der kræves blot en smule tålmodighed, eftersom et biologisk produkt er længere om at virke end pesticider. Til gengæld slipper man helt for giftstoffer i jorden.

Sådan anvendes MossOff

MossOff er let at anvende og skal blot fortyndes med vand. Ved mindre mosvækst blandes 1 liter MossOff med 5 liter vand, mens kraftigere mosvækst kræver et blandingsforhold på 1:3. En liter MossOff dækker fra 30 til 45 m2 plæne. 

Når MossOff er blevet fordelt på mosset (helst med en sprøjte), skal midlet tørre og have tid til at virke. Så snart mosset skifter farve til gullig, fjernes det nemt med en rive eller plænelufter, og der eftersås med græsfrø. Det bedste resultat opnås ved efterfølgende at gøde, så nye og gamle græsplanter får fornyet styrke. Belønningen er en tættere plæne, hvor mos og ukrudt har svært ved at trives.

MossOff kan benyttes hele året, så længe vejret er tørt og frostfrit. Hvis der i løbet af tørreperioden falder regn, må processen dog gentages.

Vi anbefaler også

Handske MaxiDry

Handske MaxiDry

Handske MaxiDry - ¾ belagt strikhandske Str 6

Fra

44,95 kr.
InsektFri Fangstplader

InsektFri Fangstplader

InsektFri Fangstplader Pakke med 7 stk.

79,95 kr.