Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Havebord med stålben

Kabeltromlen Havebord med stålben

  • Højde: 72-74 cm
    *Større plader er tykkere og giver et højere bord

Angiv antal

Samlet pris

2.523,00 kr.

Havebord fra Kabeltromlen.dk

Dansk kvalitet og dansk produceret!

Havebordet af kabeltromleplader giver et råt og naturligt look, der passer godt som bord til haven eller terrassen. Et havebord af kabeltromle kan sammenlignes med et rundt plankebord.
En kabeltromleplade er noget helt andet end så mange andre bordplader, og man får et helt unikt produkt. Der findes nemlig ikke to kabeltromleplader som er identiske. Bordpladen er olieret for at give et flot look og beskytte træet.

Størrelsesguide til runde borde

Er du i tvivl om hvilken størrelse bord, du skal vælge?
Herunder finder du en guide til, hvor mange personer der højst kan sidde rundt om et bord. 

Ø95-100 – Op til 4 personer
Ø120-125 – Op til 6 personer
Ø140 – Op til 7 personer
Ø160-165 – Op til 8 personer
Ø180-195 – Op til 9-10 personer

Materiale - Kabeltromleplader og stålben

Kabeltromler er lavet at fyrretræ og bruges, som navnet indikerer, til opbevaring af kabler, ledninger og PVC-rør under transport ud til diverse byggepladser. Udseendet og patineringen af træet varierer afhængigt af alder, og hvor de kommer fra. Derfor må der også forventes variation i produkternes udseende.
En kabeltromleplade har mange huller. Antallet varierer efter producent og størrelse. Som minimum har en kabeltromleplade ét stort hul i midten (typisk 5-9 cm i diameter), 4-8 huller rundt om som har været brugt til at holde selve kabeltromlen sammen, samt et aflangt ”kabeludtræk” der bruges til at vikle kablerne ud på byggepladserne.

Stålben er firkantede, har en glat overflade og er fremstillet i hule stålrør. De bliver leveret med plastikpropper i enden af foden for at undgå ridser i gulvet. De har et blankt og stilrent look, dertil er de overfladebehandlet med lak, så de modstår det værste snavs og fugt.

Praktiske informationer

Bordene leveres med bordpladen og stellet/benene separat. Hvis stellet består af flere dele, opmærkes det, hvor de kan monteres.
Er der tale om en centerfod, skal stellet blot monteres centralt på pladen. Der medfølger skurer til monteringen.
Billederne er vejledende, og det endelige produkt kan variere fra de viste. 

OBS - Vi kan desværre ikke levere til ikke-brofaste dele af Danmark.