Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Bænk af støbeformstræ

Kabeltromlen Bænk af støbeformstræ

Dimensioner:

  • Længde: 140 cm
  • Dybde: 36 cm
  • Højde: 46 cm
     

Angiv antal

Samlet pris

2.499,00 kr.

Kabeltromlen

Dansk kvalitet og Dansk produceret!

Denne smukke bænk af træ på armeringsjernben er lavet af gamle støbeforme. Det er et unikt produkt, da det er blandt det sidste træplader fra den slags produktion i Danmark. Træet har en flot naturlig patina, og de gennemgående jernstænger i træet samt jernklemmerne på enderne tilfører en flot kontrast i møblet. 

Et særligt møbel, der kan bruges både til spisebordet, entréen, køkkenet eller blot til at skabe en hyggelig stemning inde eller ude. 

Da træ er et organisk materiale, kan der være behov for at sætte filtdutter under benene for at give den bedst mulige stabilitet.


Olien fugtbeskytter træet

Olien trænger ind i træet og giver pladen en fugtafvisende overflade, der gør det ideelt til udendørs brug. Men olien vælges først og fremmest, fordi den giver pladen en flot mat overflade. Olien trænger ind i træet, giver en mørkere farve og beskytter imod vind og vejr.


Materiale - Støbeformsplader

Støbeformsplader kommer fra gamle flise-støberier hvor pladerne har været brugt som støbeforme. Af disse årsager kan udseendet og patineringen af træet varierer afhængigt af hvor de kommer fra og hvor gamle de er. Derfor må det også forventes at de produkter vi fremstiller, kan variere i deres udseende.


OBS - Vi kan desværre ikke levere til ikke-brofaste dele af Danmark.