Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Trippel Skraldespandsskjuler - Nye traller

Kabeltromlen Trippel Skraldespandsskjuler

  • Højde: 109 cm
  • Dybde indvendig: 80 cm
  • Længde indvendig: 220 cm

Angiv antal

Samlet pris

4.099,00 kr.

Kabeltromlen

Dansk kvalitet og dansk produceret!

En danskproduceret, funktionel designet skraldespandskjuler, med lang levetid og af høj kvalitet. Skraldespandsskjuleren udstråler et enkelt og stilrent udtryk.
Skjuleren kræver ingen nedgravning og kan derfor tages i brug med det samme efter samling.

Materiale - Nye originale traller

Kabeltromlen er kendt for deres benyttelse af originale, nye og brugte traller af højeste kvalitet, med en yderst lang levetid. Trallerne er upcyclet fra byggeindustrien, og Skraldespandsskjuleren er 100% danskproduceret.
Trallerne, som skjuleren består af, kommer fra nordisk, bæredygtigt træ, hvor de laves med henblik til brug i industriverdenen, hvilket går trallerne yderst slidstærke og modstandsdygtige. 

* Træ er et naturmateriale, hvilket betyder at der kan forekomme knaster og flosser i træet. Trallen er slebet, og hvert produkt er unikt. Brugte traller kan have brugsspor fra industrien samt tryk i træet.

Praktiske informationer

Møblet leveres usamlet, men er nem at samle og kræver ingen nedgravning. Ønsker man et mere glatfinish kan man eventuelt slibe trallerne med sandpapir for at opnå dette. Vi anbefaler at oliere trallerne én gang årligt for at optimere træets levetid - specielt ved udendørsbrug.
Der tages forbehold for, at billederne er vejledende, og det endelige produkt kan variere fra de viste.

OBS - Vi kan desværre ikke levere til ikke-brofaste dele af Danmark.