Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

500 L Slim Stone regnvandsbeholder - grå granit

Moderne og stilren regnvandsbeholder

  • Materiale: Genbrugsmateriale.
  • Længde: 510mm
  • Bredde: 750mm
  • Højde: 1840mm
  • Størrelse: 500 liter

Produktet inkludere en hane af plast med 3/4'' gevind.

Angiv antal

Samlet pris

3.499,00 kr.

500 L Slim Stone Regnvandsbeholder - Grå Granit

Den moderne Slim Stone regnvandsbeholder i grå granit er ikke en du behøver at gemme væk, da dens stilrene design gør den perfekt til den moderne have.

Regnvandsbeholderen er perfekt til at opsamle en stor mængde regnvand på et mindre areal, uden at fylde mere end højst nødvendigt.

Beholderen leveres med en hane af plast, der har et indvendigt gevind på 3/4''. Hanen kan skiftes ud med en af krom eller messing, hvis dette ønskes.

Regnvandsbeholderen er fremstillet af UV-stabilt 100% genbrugsmateriale.

  • Materiale: Genbrugsmateriale.
  • Længde: 510mm
  • Bredde: 750mm
  • Højde: 1840mm
  • Størrelse: 500 liter

Du kan finde en monteringsvejledning her.

Regnvandsbeholdere - Genbrug regnvandet

Hos Plantetorvet finder du et stort udvalg af regnvandsbeholdere og tilbehør dertil. Vi har regnvandsbeholdere i mange forskellige størrelser og designs, så du ikke behøver at nøjes med en traditionel model. Vi har naturligvis også udstyr som sokkel, koblingshane, kvikhane, overløbssikring, regnvandsudleder og forbindelseskit til din regnvandsbeholder.

Den mest almindelige størrelse er 220 eller 330 liter. Et godt tip er at stille sin regnvandsbeholder på en sokkel, for at få den hævet fra jorden. Det gør også at det er nemmere at tappe vand fra din beholder, når den er hævet lidt over jorden.

En regnvandsbeholder er en fantastisk måde at genbruge regnvandet, på en bæredygtig måde. Regnvandsbeholderen er i de fleste tilfælde tilsluttet nedløbsrøret, så alt regnvand opsamles og ledes ned i regnvandstønden. Regnvandstønden kan være udstyret med en koblingshane, så det er nemt at fylde sin vandkande eller spand med regnvand, direkte fra beholderen. Vi anbefaler også man har en overløbssikring på sin beholder, alternativt kan man have en ekstra beholder, så vandet løber over i den anden beholder via overløbssikringen.

Regnvandsbeholderen kan hurtigt være tjent hjem igen, da man kan spare mange tusinde liter vand. Ved at bruge regnvandet til at vande sin have og krukker med, i stedet for vand fra hanen.
Du kan også bruge vandet fra din regnvandsbeholder til at pudse vinduer, vaske bil, vaske dit drivhus og meget mere. Der er altså rigtig god økonomi i at opsamle regnvand, specielt hvis vi får en meget tør sommer, hvor der er langt imellem regnbyerne.

Derudover skal du sørge for at tømme din regnvandsbeholder om vinteren, da du ellers risikere den springer.