Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Vandingposer

Den rigtige vanding er en vigtig forudsætning for at have en sund og velfungerende have. 

*Varme og tørre perioder, stiller store krav til vanding af nye planter og specielt nyplantet hæk. 

Har du brug for råd og vejledning omkring pasning og vanding til dine nye planter?  Spørg gartneren

Har du styr på, hvordan du planter ?

Vil du være sikker på at dine planter trives, bør du have styr på din vanding. Hos plantetorvet.dk har vi et stort og varieret sortiment af udstyr til vanding. 

Vi leverer direkte til din adresse

Læs mere

Vandingposer

Plantetorvets grønne vandingspose 75 liter
Bestseller

Plantetorvets grønne vandingspose 75 liter

Plantetorvets vandingspose PVC tarpaulin

Fra

89,95 kr.
Plantetorvets grønne vandingspose 75 liter
Bestseller

Plantetorvets grønne vandingspose 75 liter

Plantetorvets vandingspose PVC tarpaulin

Fra

89,95 kr.
Vent venligst..

Selvvanding af træer med vandingsposer og camel bags

Automatisk selvvanding gør det meget nemmere at være haveejer og sikrer dig at du får vandet helt optimalt. Det er særlig vigtigt når du planter nye træer, at de får den rette mængde vand til at starte med, da de i sine første år skal have sat et rodnet der bliver vital for træets liv. 

Med en vandingspose eller en camel bag kan du fylde den op med vand og placere den rundt om dit træ, og så siver vandet ligeså stille ud af posen og sørger for en konstant og ensartet vanding. Derudover sørger vandingsposen for at begrænse fordampningen, da den skygger for solen og holder området omkring træet fugtigt. Alle disse ting hjælper og fremmer en dyb rodvækst, som er vigtig for specielt træer.

Vandingsposerne fås i forskellige størrelser fra mellem 50 og 100 ltr. og alt efter størrelsen skal den fyldes 1-2 gange om ugen, så du slipper altså for at vande dine træer så ofte som du måske gør allerede nu.

Poserne er fremstillet i en kraftig plastic der gør at den kan holde i mange år. Vi anbefaler at man tager posen ind fra oktober til april, for at undgå unødige skader på posen. Den er super nem at montere ved træet og kan monteres og bruges uden værktøj.