Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Vandingscomputer

Vandingscomputer

Vandingsur fra Gardena

Vandingsur fra Gardena

Vandingsur fra Gardena

163,96 kr.
Water Control Flex fra Gardena

Water Control Flex fra Gardena

Water Control Flex fra Gardena

425,00 kr.
Water Control Flex fra Gardena

Water Control Flex fra Gardena

Water Control Flex fra Gardena

425,00 kr.
Vent venligst..

Automatiseret vanding i haven

Bruger du stadigvæk tid på at gå hele haven rundt for at vande hver enkelt plante. Så giver du måske ikke dine planter vand nok og du bruger formentlig meget tid på det. Med et vandingsur eller en vandingscomputer, kan du automatisere hele vandingsprocessen i din have eller du kan nøjes med at bruge det når du ikke er hjemme. 

En vandingscomputer tilsluttes direkte på vandhanen og herfra er der frit valg for hvordan din vanding skal foregå. Nogle foretrækker en siveslange, andre en drypslange og nogle PE-rør med tilslutninger. 

Vandingscomputeren er en lille computer, der kan programmeres til at vande efter dine ønsker. Nogle bruger den som fuldautomatisk vanding af haven, mens andre køber en mindre advanceret en og bruger den på ferier eller i særligt varme perioder, hvor der er langt imellem regnbyerne.

Vandingscomputer fra Gardena

Med en vandingscomputer fra Gardena er du sikret en pålidelig computer i høj kvalitet, der sikrer god ensartet vanding af din have. Alle deres computere er intuitivt designet og nemme at betjene. Der er åben for vandet konstant og du bestemmer blot hvornår computeren skal lede vand ud i slangerne. Vandingscomputeren kan tilsluttes alle vandhaner og tilkobles alle typer vandingssystemer.

Du bestemmer selv hvor lang tid vandingscomputeren skal være tændt af gangen, så du bestemmer selv hvor meget vand der skal vandes med af gangen. Desuden bestemmer du selv tidspunktet for hvornår vandingen skal foregå. Om sommeren er det en god ide at vande meget tidligt og sent aften, her kan computeren være en stor hjælp så du ikke selv skal ud og vande om morgenen.

Muligheder for inddeling af haven i områder på din vandingscomputer, giver mulighed for at lave en nuanceret vanding, så nogle områder får mere vand end andre. En vandingscomputer fra Gardena vil ikke skuffe dig - tværtimod.