Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Varmemåtte 230V, 50x23cm

Angiv antal

Samlet pris

299,00 kr.

Takket være undervarmen spirer frøene bedre og sikrere, og stiklinger slår hutigere rod. Stil minidrivhuset, kummer eller potter med bakke direkte på varmemåtten, fra såning og indtil frøene er spiret. Måtten opvarmer jorden til ca. 29 grader, hvilket bidrager til øget kondens i f.eks. minidrivhuse med låg, og derfor skal der luftes omhyggeligt ud.

Når de små planter er 2-3 cm og har fået karaterblade, kræves der ikke længere undervarme. For at få fyldige og kraftige planter kræves der nu meget lys, og den mest fordelagtige temperatur er cirka. 16-18 grader.

Varmemåtten kan også bruges når en mindre plante skal omplantes fra f.eks. et minidribhus til en større potte. Her bliver roddannelsen fremmet ved hjælp af undervarmen.

1. Anbring varmemåtten på en tør og plan flade, gerne af træ, eller på en polystyrenplade. Sørg for at underlaget ikke har skape kanter, som kan punktere måtten.

2. I æsken er måtten bøjet, men den retter sig ud og bliver plan, når den sluttes til 230 V og bliver varm.

3. Stil minidrivhuset, kummer eller potter med bakke på måtten. Husk at potter med hul i bunden ikke må placeres direkte på måtten, men altid skal stå i en bakke. 

 

Den rigtige varme og belystning betyder alt for at få frø til at spire. Varmen fra måtten giver frøene de perfekte forhold til at spire, og frøene vokser op til dobbelt så hurtigt.