Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Hanekobling

Angiv antal

Samlet pris

19,95 kr.

Med TPR Grip - non slip

Størrelse 1/2"

Slangekoblinger og fittings til vanding

Et godt vandingssystem afhænger i høj grad af hvilken slange du bruger, men lige efter kommer valget af hanekoblinger eller slangekoblinger. Med de rigtige koblinger og ventiler til dine slanger, gør du arbejdet meget nemmere for dig selv. Med en slangekobling kan du nemt tilslutte dine vandingsværktøjer til din haveslange. Du tilslutter, helt enkelt din haveslange i den ene ende af koblingen og din vandingspistol, vandspreder eller lign. i den anden ende. 

Gardena har udviklet et særligt system til deres koblinger, et system de kalder OWER GRIP. Det er en speciel krave i koblingen, der giver en helt tæt sammenslutning og samtidig gør det nemmere at klikke din vandingspistol på. I Gardenas koblinger har man fremstillet et greb i blød plast, med riller i. Dette giver et godt greb, selv med våde fingre. 

Billige slangekoblinger

Hos Plantetorvet har vi også et billigere alternativ til slangekoblinger. Slangekoblinger fra Grouw er et billigt alternativ til de høj kvalitets slangekoblinger der kan fås på markedet. De billigere slangekoblinger er til dig, der ikke nødvendigvis bruger så meget tid i haven, men alligevel ønsker det nemme og bekvemme ved at bruge slangekoblinger. 

Næsten alle slangekoblinger kommer i størrelserne 1/2" og 3/4", som også er de mest gængse størrelser indenfor haveslanger. 

Skal du samle to slanger?

Skal du samle to haveslanger, måske endda i forskellige størrelser. Så behøver du ikke længere bruge spændebånd til at samle dem. Du kan nemt og hurtigt samle dem med samleled, som kan forbinde to slanger, enten i samme dimension eller slanger med forskellige dimensioner.