Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Gardena Vægmonteret slangeboks 35 m. automatisk opruldning

Angiv antal

Samlet pris

1.097,07 kr.

Vægmonteret slangeboks 35 m. automatisk opruldning

Den vægmonterede slangeboks GARDENA Comfort 35 med automatisk oprulning gør det særligt nemt og bekvemt at vande. 

Slangeboksen klarer oprulningen for dig. Den praktiske slangeboks monteres på væggen og kan drejes 180°. Slangen kan nemt og bekvemt trækkes ud med et minimum af anstrengelse og stoppes med korte intervaller à maks. 50 cm. 

Kvalitetsslangen med en diameter på 13 mm (½") sikrer høj vandgennemstrømning og optimal havevanderfunktion. Med et kort træk i slangen deaktiveres låsen, og takket være oprulleautomatikken trækkes slangen uden videre ind i boksen, uden at du behøver at bukke dig og dreje selv. Du får ikke snavsede hænder. 

En integreret stålfjeder, som er tilpasset perfekt til slangens længde, sikrer et ensartet og kraftfuldt tilbagetræk. Det integrerede slangestyr forhindrer snoning og sammenfiltring af slangen. Når slangeboksen har været i brug, kan forbindelsesslangen uden videre forbindes med drypstoppet, så du undgår dryp fra slangen. Yderligere en fordel: Dyser, sprøjter og brusere kan opbevares på vægbeslaget, så de er klar til brug. 

Om vinteren kan slangeboksen løftes i det ergonomisk formede håndtag og helt ubesværet fjernes fra vægbeslaget, så den kan opbevares et frostsikret sted. 

 

Den vægmonterede slangeboks er udstyret med en 35 meter lang kvalitetsslange, en 2 meter lang forbindelsesslange, en strålespids med trinløs justering samt de nødvendige originale dele til GARDENA Systemet: Tre hanekoblinger, en standard slangekobling  og et vandstop.

Takket være det medfølgende vægbeslag med tilhørende skruer og rawplugs kan montagen faktisk ikke være enklere. Vanding kan være som en leg – med den vægmonterede slangeboks Comfort 35 med automatisk oprulning.

  • Maks. kapacitet 13 mm (1/2") 35 m
  • Kraft Fjeder
  • Slangelængde 35 m
  • Slangediameter enkelt 13 mm