Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

EcoStyle MyreFri Myresand til udstrøning

  • 100% naturligt og giftfri
  • Baseret på de danske råstoffer kvartssand og moler fra Fur ved Mors.
  • Til inde og ude.
  • Klar til brug strømiddel.
  • Lukker myreboet til, så myrerne ikke kan bo i myreboet og flytter væk.

Tilbehør
  • 54,95 kr.
  • 79,95 kr.

Angiv antal

Samlet pris

149,95 kr.

Anvendelse: 
MyreFri Myresand skal udbringes på tørre overflader.

  1. Fej sandet væk, som myrerne har skubbet op ved indgangen til myreboet. 
  2. Hæld MyreFri Myresand ned i og ud over indgangshullet til myreboet. 
  3. Fyld op igen de næste par dage, indtil gangene i myreboet er fyldt helt op. 

Sandets fine struktur gør, at myrerne ikke kan grave i det eller skubbe det væk. Når Myresand har suget fugt, bliver det fast og lukker gange og sprækker. Så kan myrerne ikke bruge boet længere og flytter. Sandet understøtter herefter fliserne.


Sådan bliver du fri for irriterende myrer i fliserne

Myrer i fliser er velkendt for de fleste og bliver typisk opdaget, når der er skubbet sand op mellem fliserne. Går du tæt på, kan du se, hvordan det vrimler med myrer i revnerne mellem fliserne. Hvad du ikke kan se, er de lange underjordiske gange under fliserne, som myrerne har gravet. Gange, som kan undergrave dine fliser. Gør du ikke noget mod myrerne, vil de fortsætte med at grave deres myrebo under dine fliser endnu større. Det kan ende med en meget ujævn flisebelagt terrasse eller indkørsel. 

Med MyreFri Myresand stopper du myrerne, før de undergraver fliserne. Myresandet er udviklet af dansk moler og kvartssand med en helt bestemt størrelse på sandkornene. Den specielle blanding gør, at myrerne ikke kan kravle i myresandet eller skubbe det væk. Derudover, vil den fugtige undergrund gøre myresandet hårdt efter et stykke tid og myregangene lukkes af det hårde myresand. Myrerne kan da ikke udbygge deres myrebo på stedet med myresand og flytter. Det hårde myresand bliver under fliserne og understøtter dem, så de ikke bliver ujævne.


Myresand er også mod myrer, som er på vej ind i huset

Har du mange myrer langs husets sokkel, som er på vej ind i huset gennem hulrum og sprækker? Så kan du bruge myresand til at sikre, at de ikke kan komme ind gennem hulrummene og sprækkerne. Myresandet kan du nemlig bruge til at udfylde hulrum og sprækker, og når sandet er hårdt, kan myrerne ikke trænge igennem det og komme ind i huset. 

Du kan også bruge myresandet til at forebygge, at myrerne kommer ind. Har du haft myrer i huset før og ved du, hvor de kommer ind, kan du bruge myresandet til at stoppe myrerne, inden de kommer. Start allerede i april med at hælde myresand i revner og sprækker langs husets sokkel. Så er myresandet hårdt og umuligt for myrerne at trænge igennem i maj, når myrerne for alvor kommer frem. 


Det er smart: Myresand mod myrer indenfor

Er myrerne allerede inde i huset, er de typisk langs vægge og gulvlister. Der kan være så mange, at det kan føles som en hel hær af myrer. Derfor gælder det om at spærre myregangene med myresand. Hæld myresand ned i revner, sprækker og sætninger langs væggen og gulvlister - kan du ikke få myresandet helt ned i revnerne og sprækkerne, kan du evt. bruge en lineal eller et stykke papir til at skubbe sandet ned med. Lad det ligge i 3 uger og sørg for ikke at støvduge det op - sæt evt. et stykke tape over. Myresandet suger fugt fra soklen og bliver hårdt, så myrerne ikke trænger ind.

Myresand er 100% naturligt, giftfrit og dansk

Myresand indeholder dansk kvartssand og moler fra Fur/Mors i Limfjorden. Blandingen er helt speciel, giftfri og dansk produceret. Og så er den 100% naturlig, så du trygt kan bruge den både inde og ude.

Vi anbefaler også

Handske MaxiDry
Bestseller

Handske MaxiDry

Handske MaxiDry - ¾ belagt strikhandske Str 6

Fra

44,95 kr.
InsektFri Fangstplader
Bestseller

InsektFri Fangstplader

InsektFri Fangstplader Pakke med 7 stk.

79,95 kr.