Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Plantetorvets automatiske muse- og rottefælde

  • Effektiv og giftfri fælde
  • Kan både monteres på væg og være fritstående
  • Bruger 16g CO2 patroner (medfølger ikke)

Angiv antal

Samlet pris

1.095,00 kr.

Plantetorvets automatiske fælde til mus og rotter er giftfri og afliver de uønskede firbenede besøgende hurtigt og effektivt. Fælden leveres inklusive stander, så den kan placeres direkte på gulv uden yderligere befæstning, men den kan også monteres på væg.

Rotter og mus tiltrækkes ved at placere duftende lokkemad øverst i fælden. Fælden ventilerer for oven, og spreder dermed duften langt omkring med den høje placering af lokkemaden.

Fælden fungerer ved hjælp af en gaspatron, der udløser et skud med en syl, så snart mus eller rotter stikker hovedet op i fælden, for at få fat i lokkemaden.

Der anvendes forskellige former for lokkemidler. Mus og rotter er meget selektive i deres madvalg, så de skal helst kunne kende duften af lokkemidlet. Effektive lokkemidler er bl.a. Nutella, men også rosiner, chokolade og forskellige former for foder fra kæledyr eller produktionsdyr, som rotterne i forvejen spiser.

Gasbeholderen kan skyde ca. 25 gange før den skal skiftes.

Slip af med skadedyr i haven

Skadedyr i haven kan være et stort problem og skabe mange frustrationer. Hvis man har skadedyr i haven, er det ofte forbundet med at man får ødelagt bl.a. sine planter, frugttræer, frugtbuske og sin græsplæne. Med et stort udvalg af forskellige fælder, fugleskræmsler og ultralydsskræmmere, har vi hos Plantetorvet det du skal bruge for at komme skadedyr til livs og få din flotte have tilbage igen.

Skadedyr i haven kan være bl.a. mosegrise, muldvarpe, rotter, rådyr, fugle, ræv osv. Man kan gøre en indsats for at holde alle dyr væk fra haven, men det kræver forskellige redskaber, alt efter hvad det er for et dyr. Så i første omgang handler det om at finde ud hvad man er angrebet af, og derefter finde det rigtige redskab, til at bekæmpe skadedyr i haven. 

Flere af de fælder vi har på Plantetorvet er skånsomme overfor dyrene.

Ultralydsskræmmere

En ultralydsskræmmer er meget skånsom overfor dyrene, idet den blot udsender en lyd ud på en frekvens, vi mennesker og oftest heller ikke vores kæledyr, kan høre. Har man en ultralydsskræmmer mod ræve, vil katte også blive påvirket. På den måde vil dyrene ikke nærme sig i en given radius (Kommer an på hvilket produkt der er tale om), men de tager altså ikke skade af det. Det er altså et meget effektivt redskab og samtidig meget skånsomt overfor dyrene.

Fælder mod rotter og mus

Til rotter og mus findes der mange forskellige fælder, den traditionelle og måske mest kendte fælde er klapfælden, hvor musen eller rotten bliver aflivet på stedet. En anden mulighed er fælder med faldlem, hvor man lokker rotten eller musen ind i fælden og så aktiveres en faldlem, som indespærrer dyret i fælden. Herefter kan man så udsætte den i naturen, eller aflive den.
Til bekæmpelse af rotter af mus, kan ultralydsskræmmere også bruges.