Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Kant afgrænsning

Kant afgrænsning

Kantplade 15 cm. Rulle 25 meter
Bestseller

Kantplade 15 cm. Rulle 25 meter

Kantplade 15 cm. rulle 25 meter

549,00 kr.
Kantplade 30 cm. Rulle 25 meter
Bestseller

Kantplade 30 cm. Rulle 25 meter

Kantplade 30 cm. rulle 25 meter

899,00 kr.
Kantplade 30 cm. Rulle 25 meter
Bestseller

Kantplade 30 cm. Rulle 25 meter

Kantplade 30 cm. rulle 25 meter

899,00 kr.
Vent venligst..

Dekorativ og praktisk

Kant afgrænsning eller bed afgrænsning, er med til at give et flot finish på dine bede eller i din græsplæne. Kant afgrænsning findes i mange forskellige materialer og størrelser. Fælles for de fleste er, at alle er meget formbare og derfor virkelig nemme at arbejde med, når du f.eks. vil anlægge et bed i haven og det er næsten kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan lave.

Udover en dekorativ effekt, så har kant afgrænsning også en meget funktionel virkning. Brug f.eks. kant afgrænsningen til at afskærme mellem græsplænen og dine bede, for at undgå at græsset spreder sig ind i dine bede. Der findes flere forskellige typer af kant afgræsning, bl.a. finder du hos Plantetorvet kant afgræsning med et rustent look, som giver en flot kontrast i haven og falder godt ind med sin rød/brune naturfarve, men de findes naturligvis også i mere neutrale farver som f.eks. sort eller i mørkebrunt pil.

Bæredygtig kant afgrænsning

I dag er det også muligt at få mere bæredygtige løsninger, bl.a. bedafgrænsning i HDPE genbrugsplast. 

HDPE genbrugsplast er et meget smidigt og formbart materiale, der er modstandsdygtigt overfor fugt og temperatursvingninger. HDPE genbrugsplast er derudover et meget billigt alternativ til nogle af de andre produkter på markedet.

Kant afgrænsning i pil er mere dekorativt end nogle af de andre løsninger og derfor oftest også brugt til bede, eller rundt om træer i haven. Man kan f.eks. sætte dette lille pilehegn rundt om et træ og fylde det op med pyntebark. Afgrænsningen i pil, skal vedligeholdes, da det er et naturligt materiale. Derfor anbefaler vi at man behandler den 2 gange om året.

Kant afgrænsning giver det sidste til en flot og indbydende have og kan hjælpe med at få din græsplæne eller dine bede, til at stå flot og lige.