Dækbark til haven

Brug dækbark til dine havebede

Ved at have dækbark liggende ovenpå havebede, hvor du har blomster, krydderurter o.lign. forhindrer du ukrudt i at komme frem, samtidig ser det også rigtig godt ud, da det er et natur produkt. Derover slipper du for at vande så ofte, da dækbark holder bedre på vandet i bedene, og derved undgår du at meget af vandet fordamper af solens stråler. Ved at købe dækbark til haven sparer du dig selv for meget havearbejde, samtidig med det er en billig løsning, da der skal bruges mindre vand til vanding. Find dækbark billigt i vores sortiment, hvor du finder gode priser og tilbud. Klik her for at se hele vores udvalg af træflis og barkflis.

Dækbark Furu (Rød pose)

Kategori: Flis og bark
Dækbark 0-40 mm. God kvalitets bark til havebede o.lign. Lægges i et lag på minimum 10 centimeter rundt i hele bedet for at holde ukrudtet væk. Har en forventet holdbarhed på ca. 3,5 &arin... Læs mere her »
er på nuværende tidspunkt ikke på lager.
Du kan eventuelt sende os en forespørgsel på e-mail info@plantetorvet.dk.
Du kan også kontakte os på telefon 8657 7557
Vi takker på forhånd for din medvirkning til at få Plantetorvet.dk til at være Danmarks bedste online havecenter.

Træflis 2500 liter bigbag på palle

Kategori: Flis og bark
Lavet af hele træstammer og er velegnet til afdækning af bede. Lys pæn flis uden bark. BigBag med 2500 liter Leveres på palle (ikke kran) Ved påfyldning udgør volumen 2,5 kbm. D... Læs mere her »
Vælg mellem 1 varianter og se pris, minimum antal og leveringstid nedenfor

Antal

Samlet pris for 1 stk:

Skovflis fra Champost®

Kategori: Flis og bark
Skovflis Lavet af hele træer og indeholder derfor både nåle, blade, kviste og bark. Omsættes hurtigere end træflis og andre barkblandingstyper. Frigiver hurtigere næringsstoffer til planter end træflis. Ved påfyldnin... Læs mere her »
Vælg mellem 1 varianter og se pris, minimum antal og leveringstid nedenfor

Antal

Samlet pris for 1 stk: