Bio Plante Aktivator / Mycoplant

Vælg mellem 2 størrelser (Klik på dropdown menu)

Samlet pris for 1 stk:
Fri fragt ved køb over 500 kr.
Medlem af Danske Havecentre
Godkendt af e-handelsfonden
Grogaranti (læs mere)

Bio Plante AKTIVATOR

3-1-3 + 2% Mg + 1% Fe

100% organisk gødning med Mykorrhiza- og Tricoderma svampe, humusstoffer, tang samt de gavnlige mikroorganismer Bacillus subtilis.

Kan anvendes til økologisk dyrkning

En naturlig og perfekt starthjælp til alle planter i haven. Også velegnet til krukker med f.eks. krydderurter. I køkkenhaven og drivhuset inden der såes eller plantes. Bruges inden udlægning af rullegræs og når du sår græs. Bio Plante Aktivator sikrer god vækst og optimal trivsel. Bio Plante Aktivator er en unik blanding af organiske næringsstoffer, tang, humus samt de gavnlige Endomykorrhiza og Trichoderma svampe. Det skaber en god biologisk balance i jorden. Og en forudsætning for sunde flotte planter og sunde grøntsager. Kan bruges i både nye og gamle haver, hvor jorden kan være så udpint at planterne mistrives. Brug organisk gødning 1-2 måneder efter du har plantet.

Bio Plante Aktivator fremmer jordens biologi, giver god jordstruktur og øger antallet af gavnlige svampe og bakterier i jorden. Bio Plante Aktivator hjælper den naturlige mikroflora på vej og planterne til den bedste start på livet. Arbuskulær (Endo)- og Ekto mykorrhiza-svampene er vigtige for alle planter med undtagelse af surbundsplanter.

Produktet er miljøvenligt og bæredygtigt. Indeholder ikke fjerkræ gødning. Produktet er sammensat ud fra andre vegetabilske og animalske kilder, som er godkendte til økologisk dyrkning.
 

Dosering:

5-10 kg pr 100 m2

50-100 gram pr. Plante(2-4 håndfulde)

Kan svampe få planter til at gro ?

Venstre side af billedet er plantet med bio-aktivator. Resultat 100% etablering. Højre side er blot plantet i den eksisterende jord.

Jeg er ikke i tvivl, det virker. Men bevise det, er svært.
I det sene efterår 2014 plantede jeg et kort stykke bøgehæk hos en nabo, barrods planter 80-120 i kvaliteten 1/2. Halvdelen blandede jeg Bio Plante Aktivator i.
Her 10 måneder senere ser det således ud: Den halvdel der er tilført svampene (til venstre på billedet) er etableret 100%. Den resterende del mistrives og har et udfald (døde planter) på ca 12%. Plejen har været ens da min nabo ikke er informeret om forsøget (før nu).
Jeg synes forsøget taler for sig selv. Ingen magi, det er ren naturvidenskab og ret fantastisk.
Har du planter der af uforklarlige årsager mistrives, eller skal du til at plante nyt? Jeg kan kun anbefale at tilføre svampene. Det store arbejde med etableringen er den samme og det her en overkommelig ekstra del, både fysisk og økonomisk.

Arne Biering - Anlægsgartner. 

Husk også