Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Rootmaster

Angiv antal

Samlet pris

279,00 kr.

Rootmaster er et kompakt minidrivhus med selvvandingssystem, som gør dyrkningen lettere. Luftbeskæring giver veludviklede rodsystemer. 

Mål: B: 19,5 cm, L 29 cm, H 21 cm.


Fakta: Rootmaster består af en underdel,  holder, celler og låg. Alle dele er af høj kvalitet og tåler opvaskemaskine. Pakken indeholder også 8 vandingsbånd der efter brug kan skylles og genbruges. Rootmaster er lavet af 100% genanvendelige materialer. Underdel og låg i polypropylen (PP) holder og celler i polystyren (PS). . 


Tip! Forsyn dyrkningen med ekstra næringsstoffer, efter behov. Næringen i såjord holder ca. 2-3 uger. Hvis planternes blade falmer, eller hvis væksten aftager, bør der tilføres næring. Den nemmeste måde er at tilføre vandet alm. Stueplantenæring i bunddelen. Overhold doseringsrådene.Såbakker i plast til såning af frø m.m

Stort udvalg af professionelle såbakker og andet tilbehør til såning af frø


Når du skal til at så frø, er det en god idé at have de såkaldte "Professionelle såbakker." Såbakkerne fås i plast, i mange forskellige modeller, afhængig af hvor mange planter du vil dyrke. Fordelen ved at have en såbakke, gør at du let kan så mange planter på én gang pga. hver såbakke er indelt i flere små celler. På denne måde fylder de ikke nær så meget, som såpotter gør. Plus det er lettere at plante om, når planterne er blevet store nok til en almindelig urtepotte, da rødderne aldrig har haft mulighed for at blive viklet ind i hinanden, da de er vokset op i hver sin celle. I denne kategori finder du udover såbakker også andet tilbehør til såning af frø.

Gå tilbage til køb af frø...


Video

Inspiration og gode råd