Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

GARDENA Comfort AquaContour automatic

Angiv antal

Samlet pris

1.243,35 kr.

GARDENA Comfort AquaContour automatic

Den innovative vandingsrobot GARDENA Comfort AquaContour automatic er en smart havevander til individuel vanding af næsten enhver haveform på op til 350 m². 

Med den programmerbare rækkevidde er det nemt at nå ud i hjørnerne af haven. Vandingsrobotten er meget nem at programmere - to forskellige havearealer, eksempelvis forhaven og baghaven, kan indprogrammeres og hentes frem når som helst. Alt efter programmet kan der gemmes op til 50 individuelle positionspunkter. Vandingsrobotten er udstyret med et tastatur med en beskyttende membran, hvilket gør den nem at betjene. Det er nemt at programmere vanderen. De bløde plastikdyser på sprøjtehovedet garanterer en jævn vandfordeling. Vandingsområdet kan vælges meget præcist mellem 25° til 360° ved hjælp at justeringsringe. Vandingsrobottens rækkevidde kan også justeres og gemmes, og den kan indstilles til mellem 2,5 og 9 meter ved et driftstryk på 2 bar og 10,5 meter ved et driftstryk på 4 bar. 

De to markører er praktiske. Med dem kan vanderen placeres sikkert og præcist i de programmerede vandingsområder. Vandingsrobotten er også udstyret med to spyd. På den måde kan du fastgøre vanderen til plænen. GARDENA Comfort AquaContour automatic vander din have helt ud i hjørnerne.

Egenskaber

Individuel vandingsløsning til næsten alle haveformer.

Takket være den individuelle programmering kan vandstrålen med den justerbare rækkevidde reguleres præcist, så den rammer det ønskede område.


Meget brugervenligt

Vores Comfort Storarealsvanding AquaContour automatic byder på en tydelig brugervejledning - professionel vanding på den nemme måde.


Defineret områdedækning - jævn vandfordeling

Vandingsretningen kan indstilles individuelt til mellem 25° og 360° ved hjælp af justeringsringene, hvilket garanterer en jævn og præcis vanding.


Kan programmeres til vanding af to forskellige haveformer

Har du brug for at vande to forskellige områder? Begge områder kan nemt forprogrammeres og hentes frem, når der er brug for dem - det er både nemt og effektivt.


Sikkert fastgjort

Vores GARDENA Comfort Storarealsvanding AquaContour automatic står stabilt i din have takket være den robuste slæde med markører og spyd.