Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Friendly Flowers - Sommerblomster

Friendly flowers floral meadow

  •  

Angiv antal

Samlet pris

49,95 kr.

Bemærk dette er en sæsonvare som leveres i perioden fra uge 9 til uge 30

Friendly Flowers - Blomstereng, med mere end 20 slags blomster, i et farverigt flor. Blomsterne tiltrækker bier og insekter. Med dette mix har du blomster i haven, i flere måneder. Rækker til 15 kvm.

Blomster i denne blanding: Hornviol, Hvid Krognl, Blå Krognål, Løvemund, Morgenfrue, Gyldenlak, Krysantemum, Forglemmigej, Nellike, Californisk Guldvalmue, Guldvalmue, Brudeslør, Skærmsløjfeblomst, Sløjfeblomst Dwarf, Hængelobelia, Middagsblomst, Øjeblomst, Havepetunia, Sommerfloks, Solportulak, Marguerit.

Sådan sår du:

I boksen er der to poser. Den ene indeholder et spredemiddel (et granulat af majs), som hjælper til at fordele frøene bedre. Den anden indeholder frøene. Kom indholdet af de to poser, i en beholder og bland godt. Der hvor du vil så, skal de øverste 3-4 cm af jorden, være løs og grundigt revet. Spred mikset af frø og granulat, så jævnt som muligt. Brug ca 3-4 g. pr kvm2. Det er vigtigt af frøene kommer i god kontakt med jorden. Derfor skal du, når du er færdig med at så, presse/trykke jorden fx. med et bræt, så frø og jord bliver presset godt sammen.

Blomsterfarve Mix
Lysforhold Fuld sol