Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Friendly Flowers - Mariehøns

Friendly flowers ladybugs

Angiv antal

Samlet pris

49,95 kr.

Bemærk dette er en sæsonvare som leveres i perioden fra uge 9 til uge 30

Friendly Flowers - Mariehøns, med mere end 15 slags blomster, i et farverigt flor. Blomsterne tiltrækker mariehøns, som er glade for at spise især bladlus. Desuden er mariehøns til stor fornøjelse for børn. Rækker til 15 kvm.

Blomster i denne blanding: Almindelig hjulkrone, Dild, Kornblomst, Californisk guldvalmue, Klinte, Mamelukærme, Trompetkatost, Morgenfrue, Stolt kavaler, Øjeblomst, Lancet-vejbred, Vild gulerod, Fodervikke, Almindelig boghvede, Hvede, Blå lupin, Biblomme.

Sådan sår du:

I boksen er der to poser. Den ene indeholder et spredemiddel (et granulat af majs), som hjælper til at fordele frøene bedre. Den anden indeholder frøene. Kom indholdet af de to poser, i en beholder og bland godt. Der hvor du vil så, skal de øverste 3-4 cm af jorden, være løs og grundigt revet. Spred mikset af frø og granulat, så jævnt som muligt. Brug ca 3-4 g. pr kvm2. Det er vigtigt af frøene kommer i god kontakt med jorden. Derfor skal du, når du er færdig med at så, presse/trykke jorden fx. med et bræt, så frø og jord bliver presset godt sammen.

Blomsterfarve Mix
Lysforhold Fuld sol