Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Gavepakke med vækstbelysning og stativ til vækstbelysning

Angiv antal

Samlet pris

349,00 kr.

Indeholder

24 w Lysstofrør 58 cm, med 2 m kabel, jordet. Nominel lyseffekt 1200 lumen, nominel brændetid 8000 h.

Der medfølger endvidere varmemåtte 230V, 50 x 23 cm.

Stativ til vækstbelysning. Stativet et enkelt at sætte op og slå sammen. Armaturet hænges op ved hjælp af kroge og justerbare kæder (inkluderet)

Vejledning

Start med at hænge armaturet lavt, og flyt det derefter opad i takt med at planterne vokser. Lad belysningen være tændt 12-16 timer/døgn. I 30 cm's højde belyses et areal på maksimalt 60/90 x 25 cm.

Varmemåtte

 Nelson Gardens varmemåtte varmer jorden op til ca. 25 grader. Det hjælper frøet med at gro bedre og mere sikkert, og stiklingerne kommer hurtigere frem. Stil dit minidrivhus eller krukke direkte på varmemåtten til spirerne er kommet op. Når planterne er 2-3 centimeter og har fået små blade, tages undervarmen væk. For at få buttede og kraftige planter behøves meget lys. Den bedste temperatur er 16-18 grader.

 Stativ til belysning

 Et stabilt stativ til plantebelysning med lysrør hænges op med kroge og regulerbare kæder. Begynd med at hænge belysningen lavt og flyt den op i takt med, at planterne vokser.

 Plantebelysning - Lysrør

 Med en lystemperatur på 6400 kelvin, hvilket svarer til 6126 grader celcius, har små planter ideelle vækstbetingelser. Belysningen er ideel til den som vil så tidligt på året eller på en mørkere plads indenfor. For det bedste resultat skal man lade belysningen være tændt i 12 til 16 timer i døgnet.