Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Bacopa 'Hvid Snowflake'

Bacopa caroliniana 'Hvid Snowflake'

  • Mellemstore, hvide blomster med korte, gule støvdragere
  • Frodigt løv med takkede, friskgrønne blade
  • Meget velegnet som sommerbunddække
Mængderabat
Antal Pris
Fra 1 stk. 24,95 kr.
14 stk. Spar 4,00 kr./stk. 20,95 kr.

Angiv antal

Samlet pris

24,95 kr.

Bacopa 'Hvid Snowflake'

Vækstforhold:
Bacopa, også kendt som sneflokke, er en af de mest velkendte sommerblomster, der sammen med et hav af sommerblomster, kan pynte din have rigt og farvestrålende hele sommeren. Sommerblomsternes korte liv giver dog visse fordele, da du jævnligt kan udskifte blomsterne, farverne og størrelserne, alt efter hvad du bedst kan lide.

Sneflokkerne er ikke kræsne når det kommer til jordbunden, som de plantes i, dog trives de bedst i en løs og fugtig jord, gerne forblandet med kompost, eller en god muldjord til krukkerne. Sommerblomsterne bliver oftest placeret i krukker, da de danner et flot visuelt indtryk og atmosfære, men de kan også plantes i bedene, hvor du kan skabe et farvestrålende, blomsterflor med forskellige variationer af farver, sorter og størrelser.

Sommerblomster er ikke særlige hårdføre, og ynder derfor en solrig plads på et vindstille sted.

Højde:
Bacopaen kan under optimale forhold blive mellem 5-10 cm høj.

Blomstringstid:
Maj-oktober. Cremegule knopper åbnes til mellemstore, enkle, hvide blomster med små og korte, gule støvdragere.
Løvet er frodigt, med små, takkede, friskgrønne blade, som undertiden bliver mørkegrøn.
Du kan med fordel nippe visne blomsterhoveder af, så planten kan bruge energien på at producere nye skud og blomster.

Sommerblomster er meget tørstige planter, og har især i tørre perioder brug for større mængder vand. Det er også i de tørre perioder, at sommerblomsterne mest vil sætte pris på en omgang gødning. Vi anbefaler at anvende flydende gødning, da sommerblomsterne har nemmere ved at optage og anvende den flydende gødning, og vil derfor vise resultater hurtigere.

Anvendelse:
Sommerblomsterne er perfekte til krukken på altanen eller terrassen, hvor den kan skabe et farvestrålende og unikt udseende for din have, hele sommeren igennem. Udover at pynte flot på altanen, terrassen eller i haven, så tiltrækker blomsterne også sommerfugle, bier og andre nytteinsekter, som er til stor gavn for dine andre planter i haven og fremmer samtidig biodiversiteten, så din have, terrasse eller altan er rig på både planteliv og insektliv.

Sommerblomsterne kan udplantes allerede når frosten er ovre, som typisk vil falde i ultimo april til medio maj. Blomsterne er nemlig ikke glade for frostgrader, hvorfor du skal være opmærksom på temperaturfald og frost.

'Hvid Snowflake' er derudover også meget velegnet til brug som bunddække i sommerblomsterbedet eller -krukken, hvor den vil kunne skjule jorden med sit frodige løv og dekorative, blå blomster.

Øvrige oplysninger:
Sommerblomster blomstrer, som navnet hentyder, i sommersæsonen, og visner derefter ned. Det er derfor de perfekte blomster til dér hvor du ønsker et farverigt, frodigt liv, som kan skiftes med årstiden, eller til hver sommer, så din have altid har et frisk, nyt pust af liv og farver.

Bladfarve Mørkegrønne, Friskgrønne
Blomsterfarve Hvid
Blomstring Sommer
Lysforhold Fuld sol
Vindforhold Nej
Bivenlig Ja
Højde 5-10 cm
Duft Nej
Anvendelse Haver, Terasse, Krukker
Placering Sol