Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Plantetorvets grønne vandingspose 75 liter

Plantetorvets vandingspose PVC tarpaulin

Plantetorvets vandingspose

  • Lavet af kraftig PVC tarpaulin (400 gr/m2)
  • Rummer 75 liter
  • Fyldes op 1 til 2 gange om ugen i tørre perioder eller ved nyplantning
  • Tømmes på 8-10 timer og sikrer effektiv grundvanding

Angiv antal

Samlet pris

79,95 kr. -27%

Normalpris 109,95 kr./stk.

Tilbuddet udløber 31/07/24

Plantetorvets vandingspose 75 liter

Med Plantetorvets vandingspose på hele 75 liter, kan du give dit nyplantede træ eller et etableret træ, som står lidt tørt en god og effektiv grundvanding.
Vandingsposen er fremstillet i kraftigt PVC-tarpaulin, som er vandtæt og ekstra holdbart.

Plantetorvets  vandingspose bør ikke monteres direkte på træets stamme, men istedet påsættes træets opbindingspæl. Vandet skal nok løbe ned til træets rod. 

Det er muligt at benytte den kraftige lynlås til at lyne to vandingsposer sammen, så du derved får en endnu større pose, som kan rumme 150 liter. Dette kan være en fordel i særligt tørre perioder.

Selvvanding af træer med vandingsposer og camel bags

Automatisk selvvanding gør det meget nemmere at være haveejer og sikrer dig at du får vandet helt optimalt. Det er særlig vigtigt når du planter nye træer, at de får den rette mængde vand til at starte med, da de i sine første år skal have sat et rodnet der bliver vital for træets liv. 

Med en vandingspose eller en camel bag kan du fylde den op med vand og placere den rundt om dit træ, og så siver vandet ligeså stille ud af posen og sørger for en konstant og ensartet vanding. Derudover sørger vandingsposen for at begrænse fordampningen, da den skygger for solen og holder området omkring træet fugtigt. Alle disse ting hjælper og fremmer en dyb rodvækst, som er vigtig for specielt træer.

Vandingsposerne fås i forskellige størrelser fra mellem 50 og 100 ltr. og alt efter størrelsen skal den fyldes 1-2 gange om ugen, så du slipper altså for at vande dine træer så ofte som du måske gør allerede nu.

Poserne er fremstillet i en kraftig plastic der gør at den kan holde i mange år. Vi anbefaler at man tager posen ind fra oktober til april, for at undgå unødige skader på posen. Den er super nem at montere ved træet og kan monteres og bruges uden værktøj.