Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

RYOM Muldvarpeskræmmer

  • Rækkevidde ca. 600 m2 (= en radius på ca. 15 meter).
  • Med dobbelt funktion: Vibrerer og udsender lav frekvens lyd.
  • Længde 42 cm. Tykkelse 4 cm.
  • Anvendes med 4 stk. R20-1,5 volt batterier.
    • Leveres uden batterier.

Angiv antal

Samlet pris

199,95 kr.

RYOM Muldvarpeskræmmer

Dette er et godt alternativ til bekæmpelse af muldvarpe. Produktet er fremstillet af kraftig aluminium med skrue-topdæksel af solid plast, hvilket betyder at elektronikken er godt beskyttet og at apparatet er 100% vandtæt.

Skræmmeren fungerer ved både at vibrere og udsende lav frekvens lyd. Den har en rækkevidde på ca. 600 m2, dvs en radius på ca. 15 meter.
Den bør flyttes rund på med jævne mellemrum og der kan gå op til 2-3 uger før man oplever virkningen af skræmmeren.

Dimensioner:
Længde 42 cm.
Tykkelse 4 cm.
Anvendes med 4 stk. R20-1,5 volt batterier.
OBS - Leveres uden batterier.

Slip af med skadedyr i haven

Skadedyr i haven kan være et stort problem og skabe mange frustrationer. Hvis man har skadedyr i haven, er det ofte forbundet med at man får ødelagt bl.a. sine planter, frugttræer, frugtbuske og sin græsplæne. Med et stort udvalg af forskellige fælder, fugleskræmsler og ultralydsskræmmere, har vi hos Plantetorvet det du skal bruge for at komme skadedyr til livs og få din flotte have tilbage igen.

Skadedyr i haven kan være bl.a. mosegrise, muldvarpe, rotter, rådyr, fugle, ræv osv. Man kan gøre en indsats for at holde alle dyr væk fra haven, men det kræver forskellige redskaber, alt efter hvad det er for et dyr. Så i første omgang handler det om at finde ud hvad man er angrebet af, og derefter finde det rigtige redskab, til at bekæmpe skadedyr i haven. 

Flere af de fælder vi har på Plantetorvet er skånsomme overfor dyrene.

Ultralydsskræmmere

En ultralydsskræmmer er meget skånsom overfor dyrene, idet den blot udsender en lyd ud på en frekvens, vi mennesker og oftest heller ikke vores kæledyr, kan høre. Har man en ultralydsskræmmer mod ræve, vil katte også blive påvirket. På den måde vil dyrene ikke nærme sig i en given radius (Kommer an på hvilket produkt der er tale om), men de tager altså ikke skade af det. Det er altså et meget effektivt redskab og samtidig meget skånsomt overfor dyrene.

Fælder mod rotter og mus

Til rotter og mus findes der mange forskellige fælder, den traditionelle og måske mest kendte fælde er klapfælden, hvor musen eller rotten bliver aflivet på stedet. En anden mulighed er fælder med faldlem, hvor man lokker rotten eller musen ind i fælden og så aktiveres en faldlem, som indespærrer dyret i fælden. Herefter kan man så udsætte den i naturen, eller aflive den.
Til bekæmpelse af rotter af mus, kan ultralydsskræmmere også bruges.