Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Siveslange

Den rigtige vanding er en vigtig forudsætning for at have en sund og velfungerende have. Vil du være sikker på at dine planter trives, bør du have styr på din vanding.

*Varme og tørre perioder, stiller store krav til vanding af nye planter og specielt nyplantet hæk. 

Hos Plantetorvet forhandler vi udelukkende Uniram , som er professionelt vandingsudstyr  i høj kvalitet. Vi har sammensat et komplet siveslange sæt med alt du skal bruge for at komme i gang med et siveslange system. Derudover er det naturligvis muligt at købe siveslange pr. meter.

Uniram er den bedste siveslange du kan få på markedet, den har selvrensende dyser og kan derfor "gemmes" under jorden. Husk altid at købe ende stykke  samt kobling til Gardena system, hvis du køber siveslange i metermål. 

Har du brug for råd og vejledning omkring pasning og vanding til dine nye planter?  Spørg gartneren

Har du styr på, hvordan du planter ?

Vi leverer direkte til din adresse

Læs mere

Siveslange

Siveslange komplet pakke
Bestseller

Siveslange komplet pakke

Siveslange komplet pakke 30 meter

499,00 kr.
Siveslange komplet pakke
Bestseller

Siveslange komplet pakke

Siveslange komplet pakke 30 meter

499,00 kr.
Vent venligst..

Siveslange - nem vanding af hæk, bede og græsplæne

Siveslange minder om en helt almindelig vandslange, men fordelen ved en siveslange er, som navnet antyder, at vandet siver ligeså stille ud af slangen. Dette er en stor fordel for dig, der lige har anlagt hæk eller græsplæne. Siveslangen er også ideel for dig, der skal på ferie, da du hele tiden kan sørge for, at dine bede, hæk og græsplæne er vandet. Siveslanger er en af flere muligheder indenfor det man kalder for drypvanding, som på hver deres måde, er lavet til at afgive en kontrolleret mængde vand. 

Siveslanger er både vandbesparende og godt for miljøet.

Specielt når man anlægger ny hæk, er det vigtigt at man sørger for at få den vandet og holdt den fugtigt. Det kan være svært i en travl hverdag, hvor man måske ikke lige når det eller glemmer at få vandet hækken. En siveslange kan kombineres med et vandingsur, som kan times til at vande eksempelvis 2 timer om dagen. En siveslange letter dit vandingsarbejde i haven væsentligt. 

Hos Plantetorvet har vi siveslanger fra Uniram, som laver siveslanger i høj kvalitet. Vi har sammensat et komplet siveslange sæt med alt du skal bruge for at komme i gang med et siveslange system. Derudover er det naturligvis muligt at købe siveslange pr. meter.

Unitechline er den bedste siveslange du kan få på markedet, den har selvrensende dyser og kan derfor "gemmes" under jorden. Husk altid at købe endestykke  samt kobling til Gardena system, hvis du køber siveslange i metermål. 

For at der er tryk nok, må du ikke lave mere end 60 meter pr. streng.

Se flere specifikationer på siveslangen her

Se også vores andre vandingsanlæg