Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Sivslange

Sivslange

Siveslange komplet pakke
Bestseller

Siveslange komplet pakke

Siveslange komplet pakke 30 meter

499,00 kr.
Siveslange komplet pakke
Bestseller

Siveslange komplet pakke

Siveslange komplet pakke 30 meter

499,00 kr.
Vent venligst..

Siveslange - Nem vanding af hæk, bede og græsplæne

Siveslange minder om en helt almindelig vandslange, men fordelen ved en siveslange er, som navnet antyder, at vandet siver ligeså stille ud af slangen. Dette er en stor fordel for dig, der lige har anlagt hæk eller græsplæne. Siveslangen er også ideel for dig, der skal på ferie, da du hele tiden kan sørge for, at dine bede, hæk og græsplæne er vandet. Siveslanger er en af flere muligheder indenfor det man kalder for drypvanding, som på hver deres måde, er lavet til at afgive en kontrolleret mængde vand. 

Siveslanger er både vandbesparende og godt for miljøet.

Specielt når man anlægger ny hæk, er det vigtigt at man sørger for at få den vandet og holdt den fugtigt. Det kan være svært i en travl hverdag, hvor man måske ikke lige når det eller glemmer at få vandet hækken. En siveslange kan kombineres med et vandingsur, som kan times til at vande eksempelvis 2 timer om dagen. En siveslange letter dit vandingsarbejde i haven væsentligt og sørger for at dine planter altid har vand.

Har du fået rullegræs til anlæggelse af en ny græsplæne, kan du med fordel anvende siveslanger under rullegræsset for at holde det fugtigt under hele etableringsfasen, hvor rullegræsset skal have etableret rødder i jorden. 

Hos Plantetorvet har vi siveslanger fra Unitechline, som laver siveslanger i høj kvalitet. Vi har sammensat et komplet siveslange sæt med alt du skal bruge for at komme igang med et siveslange system. Derudover er det naturligvis muligt at købe siveslange pr. meter.

Unitechline er den bedste siveslange du kan få på markedet, den har selvrensende dyser og kan derfor "gemmes" under jorden. Husk altid at købe endestykke  samt kobling til Gardena system, hvis du køber siveslange i metermål. 

For at der er tryk nok, må du ikke lave mere end 60 meter pr. streng.

Se flere specifikationer på siveslangen her

Se også vores andre vandingsanlæg