Færdighæk den lette løsning til en hurtig hæk

Vi tilbyder færdighæk som Bøgehæk og Ligusterhæk til gode priser. Færdighæk planterne er specielt udvalgt, så de har en god fylde fra bundt til top, således du hurtigt får et godt resultat.

Spar mange år med plantning af færdighæk. 

Når man planter færdighæk, sparer man 4-5 år, i forhold til at plante almindelige planter. Dog skal de lige have en vækstsæson eller to til at vokse sig helt tætte. 

Har du spørgsmål til vores færdighække, er du altid velkommen til at ringe eller skrive. 

Find vores fulde sortiment af hække her, inklusiv færdighæk kvalitet.

Måske du også er interesseret i billig rullegræs?

Færdig Hæk, plantning

Modulhæk

  
Færdig Hæk, er et kvalitetsprodukt, der gør det muligt for enhver at få en fuldt færdig hæk på få timer.
Færdig Hæk, er en god løsning når der ønskes:

 • hurtig afskærmning
 • lukning for indkig
 • nyetablering af have
 • øjeblikkelig læ
 • genopretning efter trafikskade
 • afløsning for stakit eller lamelhegn

Hæk i fuld færdig højde  – helt uden problemer. 
Lyder det som ønsketænkning? Der er det ikke.

Miljø og økonomi 

Færdig Hæk er billig og lettere at etablere end et træhegn og samtidig den mest naturlige og miljørigtig form for afskærmning. Et levende hegn holder i sagens natur længere end et fast hegn og skal naturligvis ikke påføres sundhedsfarlige kemikalier. Et par årlige trimninger er alt, hvad der kræves for at holde hækken i topform.

Plantevejledning Færdig Hæk

 1. Planterne skal plantes inden for et døgn efter modtagelsen.
 2. Grav en rende i ca. 30 cm dybde og sørg for at løsne jorden grundigt i bunden af renden for at sikre optimalt dræn og vandoptagelse. Planterne bør plantes således, at rodklumpen er 3-5 cm under jordniveau.
 3. Planterne placeres i renden med den rigtige planteafstand. Nettet skal blive omkring klumpen.
 4. Jord fyldes i renden, så klumpen er dækket halvt.
 5. Renden fyldes op med vand. Når vandet er trukket væk, fyldes renden næsten helt op med jord. Jorden trædes godt til omkring klumperne, samtidig med at det kontrolleres, at planterne står lodret

Pasningsvejledning:

Blæser det ?

På særlige vindomsuste steder, kan det være hensigtsmæssigt at støtte planterne med hegnstråd, med et antal kraftige stolper. En plastbelagt tråd i ca. 1 meters højde vil være passende. 2 meter mellem stolperne.

Vanding er nødvendig

For at sikre optimal etablering og tilvækst er det nødvendigt at holde Færdig Hæk  omhyggeligt tilvandet minimum det første år, specielt i marts til september. Kommer der i en periode kun lidt eller ingen regn, bør planterne vandes hver 8. dag med ca. 10 l vand pr. plante.

Pleje af hækken

Efter plantning bør hækken rettes til i toppen for at få planterne ens i højde. Det vil ofte være tilstrækkeligt at klippe hækken 3-5 cm. Ligeledes bør hækken rettes til på siderne, så hækken fremtræder toptrimmet. I årene fremover kræver en færdighæk kun normal pasning og gødskning, ganske som en "almindelig" hæk. 

Færdighæk Bøg

Billig Færdighæk bøg Den mest populære færdighæk, hurtig resultat og til en rigtig god pris og hurtig levering Bøgens stærke og tætte grenstruktur gør den v... Læs mere her »
Vælg mellem 3 varianter og se pris, minimum antal og leveringstid nedenfor

Antal

Samlet pris for 1 stk:

Færdighæk Liguster 'Atrovirens'

Færdighæk Liguster til stærke priser! Atrovirens er en god stærk sort inden for liguster, som trives godt i det danske.  De mørkegrønne blade, kan i milde vintre holde på... Læs mere her »
Vælg mellem 2 varianter og se pris, minimum antal og leveringstid nedenfor

Antal

Samlet pris for 1 stk:

Færdighæk Fjeldribs

Kategori: Færdighæk » Ribs
Blandt Ribes alpinum sorter har vi specielt udvalgt denne sort, fordi den med de stive grene er den mest robuste hæk. Hækkens buskede og tætte facon yder et optimalt skjul for fugle, og er eftertragtet af sangfuglene. Fjeldr... Læs mere her »
Vælg mellem 1 varianter og se pris, minimum antal og leveringstid nedenfor
Med klump,2,5 pr. lbn. meter,125 cm.

Antal

Samlet pris for 1 stk: