Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Donau - Professionel vandslange

Tilbehør
  • 39,95 kr.
  • 45,95 kr.
  • 29,95 kr.
  • 99,95 kr.

Angiv antal

Samlet pris

899,00 kr.

Donau - den gode robuste professionelle vandslange 

Donau vandslange er en meget blød og fleksibel vandslange, med NST-tekstil forstærkning, som forhindrer knæk og tvistdannelser. 

Donau slangen er tillige forsynet med et sort anti-algelag og er UV-Ressistent, som sikrer lang holdbarhed. Slangen tåler temperaturer fra -20 grader til +65 grader. 

Donau vandslange er velegnet til hyppig brug både for haveejere og professionelle gartnere. 

Bemærk slangen er 1/1 tommes og kræver fittings i denne størrelse.

Størrelse 1/1"

Haveslange og flexvandslange

Køb din næste haveslange hos Plantetorvet.dk. Vi har flere forskellige slags haveslanger, både et godt og billigt startsæt og en professionel haveslange. Du finder også den populære flex vandslange fra Ryom, som ikke fylder ret meget når den er pakket væk. Ved brug udvides den til en helt almindelig vandslange.

Med en haveslange slipper du for at gå frem og tilbage med vandkanden. Du kan nemt og bekvemt trække den rundt  i haven og vande hvor der er brug for det. 

Vandslangerne leveres i gængse størrelser som 1/2 tomme og 3/4 tomme haveslange, så du kan bruge de forskellige koblinger og vandingspistoler, der fås på markedet. 

Du kan tilkøbe en slangevogn eller en slangeboks med automatisk oprulning, så har du altid styr på din haveslange og den er nem at rulle sammen uden den kludrer. 

Når du skal have en haveslange, er der nogle ting du bør kigge efter. Langt de fleste af vores haveslanger opfylder alle de kriterier de danske haveejere efterspørger. De er bl.a. UV-resistente og modstandsdygtige over for knæk. Man bør dog altid sørge for at haveslangen ikke ligger unødigt i solen, men kun når den bliver brugt.

De mest almindelige haveslanger sælges i enten 25 eller 50 meter og i størrelserne 1/2 tomme eller 3/4 tomme. Det finder du naturligvis også hos os. Flexslangen fra Ryom har en længde på bare 10 meter, men kan udvides helt op til 30 meter med bare 6 bars tryk på vandet, den er altså helt ideel til dem der ikke har så meget plads.

Har du spørgsmål til valg af haveslange og tilbehør, så er du velkommen til at kontakte os.

Vi anbefaler også

Messing fitting 1/1

Messing fitting 1/1

Messing fitting 1/1

39,95 kr.
Messing samler - indre gevind 1/1

Messing samler - indre gevind 1/1

Messing samler - indre gevind 1/1

45,95 kr.
Messing samler - ydre gevind 1/1

Messing samler - ydre gevind 1/1

Messing samler - ydre gevind 1/1

29,95 kr.
Messing samler 1/1

Messing samler 1/1

Messing samler 1/1

99,95 kr.