Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Vandingsur fra Gardena

Angiv antal

Samlet pris

163,96 kr.

Automatisk og tidsbesparende vanding

Med et GARDENA Vandingsur får du en praktisk og pålidelig vandingsløsning. Du får mere fritid og en smuk og frodig have med flotte og sunde planter.

Permanent gennemstrømning

Desuden kan vandingsuret indstilles til permanent vandgennemstrømning. På den måde kan du hente alt det vand, du har brug for.
Enkel betjening

Vandingens varighed kan indstilles med den store drejeknap på vores GARDENA Vandingsur. Det kunne ikke være nemmere.
Fleksibel vandingsvarighed

Vandingens varighed kan indstilles til mellem 5 og 120 minutter.

Automatiseret vanding i haven

Bruger du stadigvæk tid på at gå hele haven rundt for at vande hver enkelt plante. Så giver du måske ikke dine planter vand nok og du bruger formentlig meget tid på det. Med et vandingsur eller en vandingscomputer, kan du automatisere hele vandingsprocessen i din have eller du kan nøjes med at bruge det når du ikke er hjemme. 

En vandingscomputer tilsluttes direkte på vandhanen og herfra er der frit valg for hvordan din vanding skal foregå. Nogle foretrækker en siveslange, andre en drypslange og nogle PE-rør med tilslutninger. 

Vandingscomputeren er en lille computer, der kan programmeres til at vande efter dine ønsker. Nogle bruger den som fuldautomatisk vanding af haven, mens andre køber en mindre advanceret en og bruger den på ferier eller i særligt varme perioder, hvor der er langt imellem regnbyerne.


Manual / Brugervejledning

Brugsanvisning til Vandingsur Model 97975