Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Universal Gødning NPK 3-0-6

3-0-6 med koldpresset tang - Til køkkenhaven, druvhus og krukker

GroGreen® Natural Universalgødning 3-0,2-6 er en flydende 100 % organisk NPK-gødning til dyrkning i drivhuset og køkkenhaven. Universalgødningen kan anvendes overalt i haven og til dine stueplanter.

Tilbehør
  • 44,95 kr.
  • 599,00 kr.

Angiv antal

Samlet pris

79,95 kr.

GroGreen® Universalgødning NPK 3-0-6 med økologisk tang


Natural Universalgødning er 100 % organisk og godkendt af KRAV.
Brug den til køkkenhaven, drivhus og krukker

GroGreen® Natural Universalgødning består af vinasse fra Frankrig, der er godkendt til økologisk dyrkning, økologisk sukkerrørs melasse fra Paraguay samt økologisk tang fra Skotland, og er sammensat i en tykflydende 100 % organisk gødning der typisk indeholder en organisk NPK sammensætning på 3 % kvælstof (N) 0,2 % fosfor (P) og 5,5 % Kalium (K)

Du kan bruge GroGreen® Natural Universalgødning til økologisk dyrkning i drivhuset og køkkenhaven samt overalt i haven og til stueplanter.

Den helt unikke sammensætning indeholder en lang række vitaminer, bioaktive stoffer samt mikro- og makronæringsstoffer, der stimulerer jordens mikroflora, så planterne bliver sunde, stærke og modstandsdygtige overfor angreb af skadedyr og svampesygdomme – helt naturligt.

Produktet er bæredygtigt, idet vinassen og melassen er cirkulære restprodukter fra produktion af sukkerroer, der er dyrket konventionelt og økologisk dyrkede sukkerrør, der på den måde genanvendes. Den økologisk tang er desuden håndhøstet.

Gødningen har et enestående indhold af naturligt forekommende mikronæringsstoffer som bor, krom, kobber, jod, molybdæn, mangan, natrium, selen og zink. Derudover har gødningen en række makronæringsstoffer i form af kvælstof, fosfor, kalium, svovl, calcium og magnesium.

Udover de unikke bioaktive stoffer, er der en lang række vitaminer i form af B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, D, E og K samt Cholin, der bl.a. er med til at styrke planternes celler.

Natural Universalgødning er så komplet sammensat, at den samtidig modvirker plante- og tørkestress og dårlig trivsel i jorden. Den særlige kombination af hele 17 essentielle aminosyrer, gør gødningen til en bioaktiv medspiller for alle dine planter.

Test, test og test
Samtlige produkter fra GroGreen® er afprøvet på forsøgsstationer med test på forskellige planter, og er gennemanalyserede på laboratorier, herunder det anerkendte JHG Analytical Services Limited. Testrapporten fra 2021 kan findes her

Det vil sige, at der ingen skadelige reststoffer er at finde i GroGreen® Universalgødning. De naturlige ingredienser, der er i GroGreen®s sortiment, kan du derfor med god samvittighed bruge i din have og til dine planter.

Endvidere er produkter som GroGreen® Feed & Shine® videnskabeligt afprøvet hos det danske Agrolab. Forsøgsrapporten er tilgængelig her. Samtlige produkter har grænseværdier, der ligger langt under dem, der gælder for pesticidrester og tungmetaller.

Vi er stolte af vores produkter, og stiller naturligvis analysen fra laboratorier til rådighed. De kan til enhver tid hentes på grogreen.dk.

Hvorfor bruge tang?
GroGreen® benytter naturlige ingredienser i de næringspræparater der produceres. Tang har et højt indhold af sporstoffer som fx jod og selen, der ofte er vasket væk fra den jord vi dyrker. Desuden har tang en lang række forskellige gødningsstoffer, og – ikke mindst – naturlige vækstfremmende hormoner og stoffer, som gør planterne mere modstandsdygtige overfor svampeangreb, og desuden modvirker mangelsygdomme. Planterne styrkes simpelthen, hvilket forskellige dyrkningstest fra anerkendte laboratorier har påvist.

Det er dog ikke nogen nyhed, for det har man vidst i flere hundrede år, hvor bønderne på de danske øer, samlede opskyllet tang ind, som de fordelte blandt sig. Hver bonde brugte den enten som strøelse, eller blandede tangen direkte op i møddingen. Efter en kompostering, kørte de den gode kompost ud på jordene, der således blev mere vital og levende samtidig med, at det vigtige humuslag forblev stabilt, så der kunne høstes kraftige, sunde afgrøder.

Næring fra melasse
GroGreen® bruger cirkulære, bæredygtige ingredienser i de næringspræparater der produceres. Firmaet har derfor udnyttet melasse, der er et flydende restprodukt af sukkerstoffer fra sukkerindustrien. Melassen fremmer en sund bakteriekultur i jorden, der på den måde giver et positivt samspil mellem jordens bakterier og mikroorganismer og plantens rodnet. Sukkerstofferne kan dermed bidrage som en aktiv energikilde.

Det er den allerkraftigste sukker-raffinering, der giver en tyk melasse-sirup, som benyttes i produktionen. Denne melasse, der på engelsk kaldes molasses, indeholder flere næringsstoffer, mineraler og sporstoffer end andre almindelige melasse-produkter, og har et gunstigt indhold af bl.a. calcium, magnesium, kalium, jern og forskellige B vitaminer.

Med en iblanding af økologisk melasse i GroGreen®s produkter, styrker du naturens egne metoder til en sund plantevækst helt uden kemi.

Hvorfor så også bruge vinasse?
GroGreen® bruger også vinasse, der ikke indeholder sukkerstoffer, i sine produkter. Vinasse er et biprodukt fra gærproduktion i sukkerproduktionen, og firmaet har valgt en fransk leverandør, der er godkendt til salg af råvarer til økologisk dyrkning i EU, hvor der bl.a. testes for pesticidrester og tungmetaller.

Tillige er GroGreen®s organiske produkter godkendt til økologisk dyrkning efter de strenge svenske økologiregler via KRAV. GroGreen® er således certificeret af KIWA, en uafhængigt svensk certificeringsvirkssomhed, der styrer og kontrollerer virksomheders produkter, der er godkendt af KRAV.

Den vinasse GroGreen® benytter, indeholder et bredspektret udvalg af organiske næringsstoffer, og har et højt indhold af naturligt kvælstof og kalium. Produktet tilfører bl.a. animosyrer, kulhydrater og vigtige mikronæringsstoffer i jorden.

Bemærk at samtlige produkter fra GroGreen® testes og analyseres på anerkendte laboratorier, og resultaterne viser tydeligt, at der ikke er pesticidrester som ligger over grænseværdierne som typisk er mindre end 1 mikrogram (en µg = en milliondel) pr. kg gødning.

Alle produkter fra GroGreen® har datablade og analyser, der ligger frit tilgængelige på grogreen.dk.

Stærke naturlige råvarer
GroGreen® Universalgødning er så komplet sammensat, at den samtidig modvirker plante- og tørkestress og dårlig trivsel i jorden. Den særlige kombination af essentielle aminosyrer, vitaminer, bioaktive stoffer samt mikro- og makronæringsstoffer gør gødningen til en bioaktiv medspiller for alle dine planter.

Jo større mængde mikrobiel aktivitet du tilfører jorden i din have, desto sundere planter vil du få. Den naturlige sammensætning øger planternes samlede vitalitet, så skadedyr er mindre tilbøjelige til at angribe planterne i din have.

Gødningen er nem at anvende og skal blot blandes i vandkanden. Giv dine planter næring hver anden uge gennem vækstsæsonen. Blandingen skal bruges indenfor 24 timer.

Dosering: 5 ml/1 ltr. vand, 1 hættefuld (20 ml) til 4 ltr. vand.

Rækker til: 1 ltr. rækker til 200 ltr. vand.

Form: Flydende.

Anvendelsesperiode: Marts-oktober – 2 gange/md. i vækstsæsonen.Vi anbefaler også

Handske MaxiFlex - Ultimate
Bestseller

Handske MaxiFlex - Ultimate

Handske MaxiFlex - Ultimate Str 6

Fra

39,95 kr.
Gødnings,- Salt spreder 27 liter

Gødnings,- Salt spreder 27 liter

Gødnings,- Salt spreder 27 liter

599,00 kr.