Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Flopro SmartFlo vandslange

  • Knækfri og fleksibel vandslange
  • Kan vikle sig selv ud fra vrid og knæk
  • 75% fladere end normale vandslange for bedre opbevaringsmulighed

Angiv antal

Samlet pris

649,00 kr.

Flopro SmartFlo vandslange

SmartFlo vandslangen takler det mest almindelige problem, når man står med en vandslange - knæk!
Denne nye og innovative vandslange, er den første af sin slags, der kan rette op på knækkene helt selv.
Slangen udvider sig når den er i brug, hvilket gør det muligt for den at skubbe igennem knæk og vrid - vandingen skal ikke længere være en frustrerende opgave.

Når vandslangen ikke er i brug, er den flad, i stedet for de kendte runde vandslanger,  hvilket gør den mere fleksibel og praktisk at gemme væk, når den ikke er i brug.
SmartFlo vandslangen er også den første PVC-fri vandslange på markedet, da den er lavet af genbrugsmaterialer.

SmartFlo sættet inkludere: Slangen, vandhane kobling, sprøjtepistols kobling, udendørs vandhane kobling og en dyser.
Slangen er ekstra fleksibel i alt vejr, og er 100% kompatibel med alle andre mærker.

Haveslange og flexvandslange

Køb din næste haveslange hos Plantetorvet.dk. Vi har flere forskellige slags haveslanger, både et godt og billigt startsæt og en professionel haveslange. Du finder også den populære flex vandslange fra Ryom, som ikke fylder ret meget når den er pakket væk. Ved brug udvides den til en helt almindelig vandslange.

Med en haveslange slipper du for at gå frem og tilbage med vandkanden. Du kan nemt og bekvemt trække den rundt  i haven og vande hvor der er brug for det. 

Vandslangerne leveres i gængse størrelser som 1/2 tomme og 3/4 tomme haveslange, så du kan bruge de forskellige koblinger og vandingspistoler, der fås på markedet. 

Du kan tilkøbe en slangevogn eller en slangeboks med automatisk oprulning, så har du altid styr på din haveslange og den er nem at rulle sammen uden den kludrer. 

Når du skal have en haveslange, er der nogle ting du bør kigge efter. Langt de fleste af vores haveslanger opfylder alle de kriterier de danske haveejere efterspørger. De er bl.a. UV-resistente og modstandsdygtige over for knæk. Man bør dog altid sørge for at haveslangen ikke ligger unødigt i solen, men kun når den bliver brugt.

De mest almindelige haveslanger sælges i enten 25 eller 50 meter og i størrelserne 1/2 tomme eller 3/4 tomme. Det finder du naturligvis også hos os. Flexslangen fra Ryom har en længde på bare 10 meter, men kan udvides helt op til 30 meter med bare 6 bars tryk på vandet, den er altså helt ideel til dem der ikke har så meget plads.

Har du spørgsmål til valg af haveslange og tilbehør, så er du velkommen til at kontakte os.