Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Flopro+ Dobbel vandhanekobling

  • Justerbar til diametre: 1'' (33,3mm), 3/4'' (26,5mm) og 1/2'' (21mm)
  • Lavet af høj-kvalitets plastik
  • 100% kompatibel med andre vandingsmærker

Angiv antal

Samlet pris

299,00 kr.

Flopro+ Dobbel vandhanekobling

Smart og praktisk vandhanekobling med dobbelt vandslange koblinger.
Koblingen kan forøge effektiviteten af din vanding nemt og hurtigt, og kan med de to skrueknapper, styre hvor høj trykket af vandet er for den enkelte vandslange.

Vandhanekoblingen er ideal til automatisk vanding, da den ene slange kan være slukket, selvom den anden kører.
Koblingen er anti-lækage og kan med "snap-fit" koblingerne, kombineres med alle vandslanger, også dem der ikke er Flopro's egne.

Koblingen er lavet af høj-kvalitets plastik og er UV-resistent, således at den kan bruges i alle temperature mellem -20o og 60o.

Slangekoblinger og fittings til vanding

Et godt vandingssystem afhænger i høj grad af hvilken slange du bruger, men lige efter kommer valget af hanekoblinger eller slangekoblinger. Med de rigtige koblinger og ventiler til dine slanger, gør du arbejdet meget nemmere for dig selv. Med en slangekobling kan du nemt tilslutte dine vandingsværktøjer til din haveslange. Du tilslutter, helt enkelt din haveslange i den ene ende af koblingen og din vandingspistol, vandspreder eller lign. i den anden ende. 

Gardena har udviklet et særligt system til deres koblinger, et system de kalder OWER GRIP. Det er en speciel krave i koblingen, der giver en helt tæt sammenslutning og samtidig gør det nemmere at klikke din vandingspistol på. I Gardenas koblinger har man fremstillet et greb i blød plast, med riller i. Dette giver et godt greb, selv med våde fingre. 

Billige slangekoblinger

Hos Plantetorvet har vi også et billigere alternativ til slangekoblinger. Slangekoblinger fra Grouw er et billigt alternativ til de høj kvalitets slangekoblinger der kan fås på markedet. De billigere slangekoblinger er til dig, der ikke nødvendigvis bruger så meget tid i haven, men alligevel ønsker det nemme og bekvemme ved at bruge slangekoblinger. 

Næsten alle slangekoblinger kommer i størrelserne 1/2" og 3/4", som også er de mest gængse størrelser indenfor haveslanger. 

Skal du samle to slanger?

Skal du samle to haveslanger, måske endda i forskellige størrelser. Så behøver du ikke længere bruge spændebånd til at samle dem. Du kan nemt og hurtigt samle dem med samleled, som kan forbinde to slanger, enten i samme dimension eller slanger med forskellige dimensioner.