Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Flopro+ Hydra sprøjtepistol

  • Nem, justerbar vandstyrke med en hånd
  • Multifunktionel sprøjtepistol
  • 100% kompatibel med alle vandmærker 

Angiv antal

Samlet pris

249,95 kr.

Flopro+ Hydra sprøjtepistol

Hydra sprøjtepistolen er perfekt til at vande planter i både bede, krukker og grøntsagsbedet.

De unikke indstillinger mixer vandet med luft, således at vandet flyder nemt og stille.
De forskellige indstillinger sørger for at dit jord i bedene og krukkerne ikke flytter på sig, og at dine planter ikke tager skade af for kraftigt vandtryk.
Sprøjtepistolen er produceret til at vande rødderne og jorden omkring planten, modsat at man får vandet på plantes blade og at den tager skade på grund af skoldning.

Hydra sprøjtepistolen er multifunktionel og kan klare alle opgaver i haven, lige fra at vande dine krukker til dine blomsterbede og grøntsagsbede, bilvasken og rengøring af dine haveredskaber efter brug. De forskellige indstillinger gør den ideal til enhver opgave.
Sprøjtepistolen er designet til at være nem i brug, og du kan derfor skifte i mellem de forskellige sprøjte indstillinger og tænde/slukke for vandet, med en hånd.

Flopro's sprøjtepistol er kompatibel med alle mærker på vandingsmarkedet, og kan derfor bruges med det udstyr du allerede har derhjemme.

Størrelse 1/2"

Vanding af haven 

For at give planterne de bedst mulige betingelser i haven, skal vandingen være i orden. Der findes meget forskelligt vandingsudstyr og forskellige vandingssystemer, der gør det nemt for dig at vande dine planter i de rette mængder. 

Grundlæggende har vi 3 vandingssystemer man kan bruge til automatisk vanding: sprinkleranlæg, siveslange, drypslange.

Sprinkleranlæg og havevander bruges primært til større bede eller til køkkenhaven.
Siveslange bruges primært til hække, men kan fx også bruges ved plantning af træer, under græsset hvis man udlægger rullegræs mv.
Drypslange bruges fx rundt ved større buske hvor bladmassen blokerer for sprinkler, på terrassen til vanding af krukker, til større træer der er plantet.

Kan systemerne kombineres?

Man kan fint kombinere vandingssystemerne, så man fx har nogle dryppinde og sprinklere på samme hovedstreng.

De fleste vælger den lette løsning hvor man i starten af vandingssystemet kobler sammen med sin almindelige haveslange og tænder for vandet, når bedet trænger til vand.

Er man til det automatiske, anbefaler vi et vandingsur, der kan programmeres, så det dækker ens vandingsbehov. Da slangerne er fuldt vinterhårdføre, kan man have et fast havevandingsanlæg som er klar til at vande efter behov, eller blot koble dette på i perioder, hvor der holdes ferie mv.

Sikker og vandbesparende vanding.

Produkterne fra Netafim giver en præcis og kontrolleret vandmængde pr. time. De er meget vandbesparende og udgiften tjener sig derfor hurtigt hjem.
Siveslangerne er fuldt vinterhårdføre, og kan derfor være monteret året rundt.

Siveslanger, dryppinde og sprinklere.

Systemet består af 3 vandingssystemer man kan bruge til automatisk vanding: 

  • Siveslange
  • Sprinkleranlæg
  • Drypslanger

Siveslange bruges primært til hække, men kan f.eks. også bruges i det ofte tørre staudebed.
Sprinkleranlæg bruges hvor der er behov for at vande større flader med lav bevoksning eller under træer.
Drypslanger bruges f.eks. omkring større buske, hvor bladmassen blokerer for sprinkler, på terrassen til vanding af krukker, i højbede eller til vanding i drivhuset.