Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Cilindro Liscia

  • Stilren og praktisk, imprunetafarvet krukke
  • Fremstillet af 100% genanvendeligt plast
  • Krukken har en volumen på 24 liter
Tilbehør
  • 119,95 kr.

Angiv antal

Samlet pris

375,00 kr.

Cilindro Serie Liscia

Cilindro Liscia, er en stilren og praktisk krukke, designet og produceret i Italien.

Krukken er lavet af genanvendeligt plast og genbrugsplast, ved hjælp af de nu 28 maskiner, som IDeL har til at producere krukkerne. Alle firmaets maskiner er designet til at bruge så lidt energi som muligt, hvorfor IDeL er det førende firma inden for innovative og bæredygtige krukker.
IDeL blev grundlagt af Osvaldo Desideri i 1950'erne, og har siden udviklet, udbygget og produceret tusindvis af krukker, både til private og til professionelle.

IDeL's designere arbejder hver dag på at udvikle nye designs, funktioner, former og farver, som passer til nutidens trends.

Mål:
Cilindro Liscia kan fås i 5 forskellige størrelser, for at du kan få et stilrent, ens design i din have, af forskellige størrelser af både krukkerne og planterne.
Denne tabel viser højden og volumen for de forskellige størrelse krukker:

Diameter* i cm
Højde i cm
Volumen i liter
40
30
24
50
37
42
60
45
72
80
58
180
100
68
360

*Diameteren er den ydre diameter af krukkens top.

Materiale:
IDeL har siden 1950'erne arbejdet og forbedret deres krukker, ikke kun til at være mere holdbare, men også til fortsat at opnå alle kravene inden for plastikmaterialer. Derfor begyndte IDeL at producere deres krukker udelukkende af genanvendeligt plast, samt at tilbagekalde alle produktionsfejl, leveringsskadet eller ødelagte krukker, som de selv genanvender til at producere nye.

IDeL's designere har ikke kun indrettet sig efter de materielle ændringer, men gør hver dag et forsøg på at udforske de nye trends og farver, således krukkerne altid passer til hvad forbrugerne ønsker. Cilindro Liscia er lavet i plast med farven impruneta, som minder om terracotta.

Egenskaber:
Cilindro Liscia krukkerne, har igennem deres produktionsfase, blevet bearbejdet med en rotations teknologi, som anvendes til at gøre krukkerne mere holdbare, således de kan stå ude hele året.

Krukkerne er stødsikre og letvægt, så du nemt og hurtigt kan flytte rundt på dem, og indrette din stue, terrasse, altan eller have, præcis som du ønsker det.
Derudover er krukkerne også resistente overfor temperaturskift og UV-stråler, så du ikke bør bekymre dig for at krukkerne frostspringer eller at dine planters rødder bliver stegte i den varme sommersol.

Selvom krukken er frostsikker, anbefaler vi stadig at anvende vinterbeskyttelse til krukker, så du også kan beskytte dine planter igennem vinteren.

Anvendelse:
IDeL startede med at lave krukker til børnehaver, vuggestuer og gartnere, men har igennem de sidste 60 år, arbejdet på at forbedre deres krukker, således de kan anvendes til hoteller, restauranter, private m.m.

Cilindro Liscia er fremragende til at skabe den perfekte harmony mellem design og funktionalitet, om det er til indendørs eller udendørs brug.
Liscia serien er specielt designet til at indrette og designe grønne områder, terrasser, altaner eller haver.

Øvrige oplysninger:
Firmaet IDeL, er et italiensk krukkefirma, som har brugt de sidste 60 år på at specialisere sig indenfor genbrugsplast, bæredygtighed og innovation.
IDeL er i dag styret af den tredje generation, siden firmaets grundlæggelse, og har udvidet til 28 produktionsmaskiner, som kører hele døgnet, mere end 3000 forskellige produkter og leverer til mere end 60 forskellige lande, verden over.

Farve Orangebrun
Materiale Plast
Krukkeform Rund, Ude, Inde
Højde 30 cm
Liter 24 l.
Anvendelse Haver, Parker, Terasse

Vi anbefaler også

Cilindro Liscia - Underskåle

Cilindro Liscia - Underskåle

Cilindro Liscia - Underskåle Underskål til Ø40

119,95 kr.