Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Planteskolejord fra Champost

  • Champost Planteskolejord er velegnet til udendørs krukker og kummer, samt til brug i mindre bede.
  • Indeholder vækst-ler, som fremmer jordens vandholdende egenskaber.
  • Næring til planterne med komposteret hestegødning.
Mængderabat
Antal Pris
Fra 1 stk. 99,95 kr.
4 stk. Spar 10,00 kr./stk. 89,95 kr.
16 stk. Spar 15,00 kr./stk. 84,95 kr.

Angiv antal

Samlet pris

99,95 kr.


INDHOLD:
Champost Planteskolejord består af champost, som er komposteret hestegødning, så der er gødning og micro organismer i. Hertil er tilsat en god kvalitet spagnum, så blandingen ikke bliver for stærk, samt granulerede moler, for bedre at kunne absorbere vand og gødning.

DERFOR:
Sunde Planter er mere modstandsdygtige imod sygdom og skadedyr. Champost Planteskolejord er velegnet til at plante direkte i. Dette pottemuld forbedrer jordstrukturen og holder på vand og gødning. Det er særdeles velegnet til lette jordtyper p.g.a. champosten og leret.

VANDING: 
Champost Planteskolejord er nemmere at vande op end planter, som er plantet i spagnum. I tørt og varmt vejr skal der vandes dagligt - uden dog at overvande. Underskålen må gerne være tom en gang imellem

ANVENDELSE:
Champost Planteskolejord er velegnet til udendørs krukker, potter, blomsterkummer og altankasser m. m. Kan anvendes til langt de fleste planter, dog ikke til surbundsplanter. Hvis jorden anvendes indendørs, kan der forekomme små fluer, da det er ny-komposteret organisk gødning.

GØDNING: 
Champost Planteskolejord indeholder gødning i form af champosten, hvorfor det normalt ikke er nødvendigt at gøde planterne i den første sæson. Meget næringskrævende planter kan dog stadig have brug for en let gødskning.

KRUKKER: 
Champost Planteskolejord er yderst velegnet til krukker, altankasser, potter og kummer m.v., da der kan plantes direkte i planteskole-jorden, men husk godt dræn i bunden af krukkerne.


OBS - Levering af bigbags til ikke-brofaste dele af Danmark kan kun ske mod tilbud som følge af ekstra fragtomkostninger.
Venligst kontakt [email protected]