Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

GroGreen® Rhododendron NPK 6-2-5 + 1% Mg

  • Organisk gødning til surbundsplanterne
  • Indeholder magnesium, jern, svovl og tang
  • Miljøvenligt, bæredygtigt og skånsom overfor planterne
Tilbehør
  • 44,95 kr.
  • 599,00 kr.

Angiv antal

Samlet pris

169,95 kr.

GroGreen® Rhododendron NPK 6-2-5 + 1% Mg

GroGreen® Rhododendron:
GroGreen® Rhododendron er det perfekte valg til dine surbundsbed og -planter og er samtidig også et bæredygtigt og miljøvenligt gødningsprodukt.
Rhododendron gødningen er beriget med magnesium, jern og svovl, der alle er med til at gøre dine surbundsplanter stærkere, sundere og mere frodige. Magnesium giver dine surbundsplanter mere intense og farverige blomster, jern giver dine planter et frodigt og grønt løv, imens svovlen virker forsurende og dermed opretholder de optimale jordforhold, som surbundsplanterne kræver.

Gødningen er også tilsat tang, som har været anvendt igennem århundrede, som et naturligt gødningsmiddel i de kystnære områder. Det tilføjer nemlig vigtige sporstoffer og mineraler til jorden, som sikrer en sund vækst for planterne og en næringsholdig jord til rødderne.

Natural Rhododendron forøger dine plantes sundhed og vækst samt bibeholder surheden i jordbunden.
GroGreen Rhododendron er en fin granuleret, organisk specialgødning til surbundsplanter, som azalea, rhododendron, hortensia og blåbær.

Dosering:
Vi anbefaler at anvende ca. 50-100 gram gødning pr. plante, når disse udplantes i jorden, hvor gødningen kultiveres i jorden.
Efter surbundsbedet er tilplantet, anbefaler vi at gøde med ca. 100 gram pr. kvadratmeter, hvor 6 liter vil række til ca. 45 m2.

Rhododendron gødningen er en del af GroGreen® Natural serien, som alle er langtidsvirkende gødninger. Ved at være langtidsvirkende, er de næringsstoffer, som gødningen har, tilgængelige for planterne over længere tid, således de kan optage dem løbende. Gødningen er dog ikke kun meget god for planterne, men har også en minimal mængde udvaskning, grundet dens organiske oprindelse, hvilket også er et plus for miljøet.

Anvendelse:
GroGreen® Rhododendron gødningen skal anvendes fra marts til juni og igen fra september til november, hvor gødningen spredes i bedet ca. 3 gange årligt.

De organiske materialer og det organiske kvælstof, som gødningen består af, omsættes af planterne og nedbrydes af mikroorganismer i jorden. Det er under denne process at mikrofloraen stimuleres, samtidig med at gødningen giver en god biologisk aktivitet i jorden, og dermed udvikles jorden økosystem bedre. Gødningens næringsstoffer frigives ikke på samme tid, men frigøres langsomt i takt med omsætningen, som kan blive påvirket af temperaturen, fugtigheden og det eksisterende biologiske aktivitetsniveau i jorden.

Indhold:

Total Kvælstof (N)6,0%
- heraf organisk kvælstof (N)3,0%
- heraf Amidkvælstof/Urea (N)2,0%
- heraf Svovlsur Ammoniak (N)1,0%
Fosfor (P)1,7%
Kalium (K)4,9%
Svovl (S)5,0%
Magnesium (Mg)2,4%
Jern (Fe)0,5%
Tang2,0 %
pH-værdi5,0


Øvrige oplysninger:
GroGreen® Natural Rhododendron er et miljøvenligt og bæredygtigt gødningsprodukt, som er skånsom overfor planterne og naturen, da den ikke svider.
Gødningens emballage er lavet af genbrugsplast, og kan blot smides i plast genbrug når spanden er tom.

Giftighed Ja
Økologisk Nej
Form Organisk
Anvendelse Haver, Krukker

Vi anbefaler også

Handske MaxiFlex - Ultimate
Bestseller

Handske MaxiFlex - Ultimate

Handske MaxiFlex - Ultimate Str 6

Fra

39,95 kr.
Gødnings,- Salt spreder 27 liter
Bestseller

Gødnings,- Salt spreder 27 liter

Gødnings,- Salt spreder 27 liter

599,00 kr.