Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Hydromat Vandingsanlæg

  • Fuldautomatiseret vanding
  • Regulerer vandmængden efter temperaturen
  • Automatisk tilførsel af gødning.
Tilbehør
  • 249,00 kr.
  • 179,00 kr.

Angiv antal

Samlet pris

799,00 kr.

Hydromat vandingsanlæg.

Hydromat vandingsanlæg er ikke bare et fuldautomatisk vandingsanlæg, det er også et gødningsanlæg, der sikrer korrekt dosering af gødning til alle dine vækster i drivhuset. 

Når først systemet er kørt ind, passer det stort set sig selv. Termostatventilen sørger for at regulere den totale mængde vand, der tilføres drivhuset alt efter, hvor varmt det er. På meget varme dage kan Hydromat tilføre helt op til 150 liter vand på et døgn. 

Falder temperaturen, justeres den tilførte vandmængde automatisk ned, helt ned til 30 liter i døgnet, hvis vi får meget kølige dage. Hydromat fungerer uden brug af el, men med vandtryk og skal blot tilsluttes en vandhane, der blot skal åbnes lidt. 

Hydromat leveres komplet med udstyr til 50 drypsteder. Hydromat kan vande på hylder og borde samtidig med vanding på jorden eller i plantesække. Ekstra tilbehør såsom dryppinde, drypslanger etc. kan tilkøbes.

Vandingssystemer til automatisk vanding

Grundlæggende har vi 3 vandingssystemer man kan bruge til automatisk vanding: sprinkleranlæg, siveslange, drypslange.

Sprinkleranlæg og havevander bruges primært til større bede eller til køkkenhaven.
Siveslange bruges primært til hække, men kan fx også bruges ved plantning af træer, under græsset hvis man udlægger rullegræs mv.
Drypslange bruges fx rundt ved større buske hvor bladmassen blokerer for sprinkler, på terrassen til vanding af krukker, til større træer der er plantet.

Kan systemerne kombineres?

Man kan fint kombinere vandingssystemerne, så man fx har nogle dryppinde og sprinklere på samme hovedstreng.

De fleste vælger den lette løsning hvor man i starten af vandingssystemet kobler sammen med sin almindelige haveslange og tænder for vandet, når bedet trænger til vand.

Er man til det automatiske, anbefaler vi et vandingsur, der kan programmeres, så det dækker ens vandingsbehov. Da slangerne er fuldt vinterhårdføre, kan man have et fast havevandingsanlæg som er klar til at vande efter behov, eller blot koble dette på i perioder, hvor der holdes ferie mv.


Vi anbefaler også

Tilbehørssæt vandingsanlæg

Tilbehørssæt vandingsanlæg

Tilbehørssæt vandingsanlæg

249,00 kr.
Fødeslange til hydromat vandingsanlæg

Fødeslange til hydromat vandingsanlæg

Fødeslange til Hydromat vandingsanlæg 10 meter pakning

179,00 kr.