Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Bladgødning Roser 500ml

Giver sunde og modstandsdygtige roser

GroGreen® Feed & Shine® Roser koncentrat – En bioaktiv bladgødning, der holder dine roser sunde og stærke. Styrker planten både over og under jorden, så rosen bliver mere modstandsdygtig over for meldug, stråleplet og rust.

Tilbehør
  • 44,95 kr.
  • 599,00 kr.

Angiv antal

Samlet pris

229,00 kr.

Specialudviklet bladgødning, som sikrer at roserne holdes sunde og modstandsdygtige over for meldug, stråleplet og rust.


GroGreen® Feed & Shine® Roser er en unik, specialudviklet bladgødning med gavnlige mikronæringsstoffer til alle typer roser (undtaget Rosa Rugosa-gruppen). Når du bruger Feed & Shine® Roser én gang om ugen, styrker du plantens eget immunforsvar, så den bliver modstandsdygtig over for bladsvampe som f.eks. rust, meldug og stråleplet.

Bladgødningen indeholder nyttige mikronæringsstoffer og tang, der virker som en naturlig biostimulant for rosen. Planteolierne fra tea tree, nelliker og citrongræs er rene naturprodukter, der hver især har en gavnlig effekt på rosernes fremtoning. Mikronæringsstoffernes dokumenterede effekt giver stærkt, sundt rodnet og plantetilvækst - samt forebygger effektivt jern-, kobber-, magnesium-, mangan- og zink-mangel. Planteolierne giver flotte blade, beskytter mod vind og vejr og holder bladene tørre. Afspændingsmidlet hjælper rosen med en skånsom optagelse af næringstofferne igennem bladene.

GroGreen® Feed & Shine® er det ekstra tilskud, der sammen med organisk rosengødning sikrer, at roserne hele tiden trives optimalt.

Vi ønsker generelt at minimere forbruget af pesticider i haven. I stedet vil vi tilbyde sunde alternativer, der forebygger og mindsker brugen af de traditionelle svampemidler. Med blot en lille ekstra indsats, kan du gøre en forskel for miljøet og dine planter, når du anvender vores produkter. Feed & Shine® Roser er, sammen med organisk gødning, det bedste alternativ til, at forebygge brugen af pesticider i haven.

GroGreen® Feed & Shine® Roser er en bioaktiv bladgødning, der også er skånsom for naturen. Produktet er, i kombination med organisk gødning, vores bedste forslag til, hvordan du hjemme i haven, kan pleje dine roser, så de bliver stærke og flotte.


Anvendelse: 
GroGreen® Feed & Shine® Roser sprøjtes på rosenbladene til afdryp. Udbringes på tørre blade og i tørvejr. Må IKKE sprøjtes på bladene i direkte solskin. Produktet anvendes én gang om ugen fra maj til september. Mængden afhænger af planternes størrelse.

GroGreen® Feed & Shine® Roser – KONCENTRAT: skal fortyndes og blandes med vand i forholdet 1:100.

Eksempelvis: 7,5 ml koncentrat til 750 ml vand eller 0,5 liter koncentrat til 50 liter vand.

Blandingen kan anvendes med en havesprøjte.
Alternativt kan du genbruge vores refill klar-til-brug flaske. I flasken hældes 1/5 kapsel koncentrat og fyldes op med vand.

TIP: 1 kapselmål rækker til 4 liter vand.

Vi anbefaler også

Handske MaxiFlex - Ultimate
Bestseller

Handske MaxiFlex - Ultimate

Handske MaxiFlex - Ultimate Str 6

Fra

39,95 kr.
Gødnings,- Salt spreder 27 liter
Bestseller

Gødnings,- Salt spreder 27 liter

Gødnings,- Salt spreder 27 liter

599,00 kr.