Plantetorvet.dk
Indkøbskurv
Din kurv er tom

Grow it - Premium polytunnel væksthus

Tilbehør
  • 1.849,00 kr.
  • 299,00 kr.

Angiv antal

Samlet pris

1.999,00 kr.

Grow it - Premium polytunnel væksthus

Dette premium polytunnel væksthus er ideel til at formere planter, spire frø og til beskyttelse. Polytunnelen har et buet tag for at maksimere vækstrummet med et robust overdække af høj kvalitet. Den er også udstyret med en let oprulningsdør og et vindue for yderligere ventilation. Premium polytunnel væksthuset vil være en fantastisk tilføjelse til enhver stor have eller kolonihave og vil også hjælpe med at forlænge din vækstsæson.

Ideel til dig med den store have eller kolonihave. Væksthuset fungerer som et et robust semi-permanent drivhus der giver beskyttelse og gode vækstforhold for nye planter og frøplanter.

OBS - Bemærk venligst, at polytunnelen leveres uden hylder.

  • UV resistent og forstærket PE overdække.
  • Indbygget lommer som kan fyldes med sand for at give ekstra stabilitet.
  • Stellet er beskyttet indvendigt og udvendigt mod rust.
  • Velcrobånd hjælper med at sikre overdækket til rammen og med spænder for nemt at sikre døren.
  • Væksthuset er let at samle og kan gøres uden værktøj.


Dimensioner:

Højde: 190 cm
Bredde: 200 cm
Dybde: 300 cm


Stort udvalg af drivhuse og vægdrivhuse 

Vi har et af Danmarks største udvalg af drivhuse. Uanset om du har en lille eller stor have, har vi billige drivhuse i forskellige størrelser, der passer ind i netop din have. Så går du med drømmen om, at kunne dyrke dine egne grøntsager? Tag et kig på vores mange drivhusmodeller og find det drivhus, der matcher dine behov og ønsker. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores gartnere i kundeservice.

Er du i tvivl om, hvilket drivhus der passer til din have? Så læs med her, hvor vi har samlet en guide til dig, der skal vælge det helt rigtige drivhus. 

Stort drivhus, lille drivhus eller vægdrivhus? 

Dit drivhus skal passe til dit behov. Vi har små og store drivhuse, der kan passe ind i din have uanset, hvor stor eller lille den er. Har du plads til et stort drivhus, er det værd at overveje. Det er nemlig blevet meget populært at anvende sit drivhus som en kombination af dyrknings- og opholdsrum. Med et stort drivhus vil du have plads til et lille bord og et par stole, så du kan nyde synet af haven i læ og tørvejr, drikke en kop kaffe eller læse en god bog.

Men selvom du har en lille have skal du ikke holde dig tilbage. Du kan købe drivhuse i alle størrelser - også et lille drivhus eller et minidrivhus, der passer perfekt ind i netop din have.  Du kan også finde vægdrivhuse, hvor drivhuset bliver sat på muren af dit hus. Denne type af drivhus er særlig relevant til små haver. 

Glas eller polycarbonat?

Når du skal vælge drivhus til haven, kan du enten vælge drivhus af glas eller polycarbonat. Men hvad skal du vælge? Nedenfor guide vi dig igennem de forskellige varianter, så du kan tage en velovervejet beslutning.

Drivhus med polycarbonat 

Fordele ved polycarbonat: Polycarbonatplader har en bedre isoleringsevne end glas, og drivhuset kan derfor være billigere at opvarme, hvis dette er nødvendigt. Polycarbonat er desuden slagfast, hvilket gør det holdbart og nemmere at montere.
Lyset dæmpes gennem polycarbonat, hvilket nedsætter nødvendigheden af afskærmning, hvis drivhuset er placeret meget solrigt.

Ulemper ved polycarbonat:  Den største ulempe er det væsentligt reducerede udsyn, hvis du ønsker at benytte dit drivhus til ophold og f.eks. sidde og nyde udsynet over haven. Derudover er drivhuse med polycarbonat dyrere end drivhuse med glas. 

Drivhus med glas

Fordele ved drivhus af glas: Den største fordel ved glas i drivhuset er, at glas er helt klart. Dette er rart, hvis du også benytter dit drivhus til afslapning med udsigt over haven. Det er samtidig en fordel, hvis dit drivhus er placeret lidt skyggefuldt, da der herved opnås bedre lysforhold for planterne.

Ulemper ved drivhuse af glas:  Glas kan gå i stykker.  Glas er helt klart, hvilket betyder, at du måske er nødt til at foretage nogle skyggeforanstaltninger for, at planterne ikke bliver svedne i meget solrigt vejr.

Ventilation i drivhuset er vigtigt 

Jo flere ventilationsmuligheder, jo bedre. I alle vores forskellige drivhusmodeller kan du eftermontere oplukkelige vinduer, men det er meget lettere at sætte dem i, når du i første omgang samler selve drivhuset.
For optimal udluftning er det altid en god ide at montere automatiske vinduesåbnere, som åbner og lukker vinduerne alt efter temperaturen inde i drivhuset. Dette letter arbejdet med drivhuset, og sikrer en mere jævn temperatur. 

Der har været delte meninger om, hvorvidt vinduesåbnere bør afmonteres om vinteren, men dette er ikke nødvendigt. Den voks der er inde i cylinderen kan sagtens klare frostgrader. Men vær opmærksom, hvis vinduerne fryser fast og vinduesåbneren forsøger at åbne dem, så kan cylinderen revne.

Har du brug for endnu mere udluftning, er Solarfan en god løsning. Dette er en solcelledrevet ventilator til montering i stedet for et tagvindue

Skal drivhuset have en sokkel?

Der behøver ikke nødvendigvis være en sokkel under drivhuset, men der er mange fordele forbundet med det. En stålsokkel er let at samle, let at få i vater og det er forholdsvist let at få krydsmålene til at være ens, dette er vigtigt for at resten af samlingen af drivhuset forløber uden problemer. Desuden giver en stålsokkel ekstra højde til hele drivhuset.
Derfor anbefaler vi, at du monterer dit drivhus på en stålsokkel.Vi anbefaler også

Drivhusmuld
Fragtfri

Drivhusmuld

Drivhusmuld Big-bag 1500 liter

1.849,00 kr.
Automatisk vinduesåbner - Univent
Bestseller

Automatisk vinduesåbner - Univent

Automatisk vinduesåbner - univent

299,00 kr.